Tp-Link Tl-WN722N 150Mbps Kablosuz USB Antenli Ada Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tp-Link Tl-wn722n 150mbps Kablosuz Usb Antenli Ada yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kullanıyorum, memnunum. Tak çalıştır bir ürün ancak sitesinden en güncel yazılımı kurmak en mantıklısı her zaman.
Başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin. 4 dBi anteni bulunuyor ve anten takıp çıkarılabiliyor. Linux veya macOS kullanıyorsan onları da destekliyor.Teşekkürler bilgi için.
4 dBi anteni var hocam. Benim bilgisayarı koyduğum yer ile modem arasında 1 tane duvar var ve yaklaşık 6-7 metre var, bende full diş çekiyor.Peki en fazla kaç metre görüyor?
Sürüm farkları var. V3 en güncel olanı. Mavi kutuda geliyor. Yeşil kutulu olan eski sürüm.Son sorum bu kutuları farklı oluyor neden acaba?
Hocam peki internet hızınızı tam olarak veriyor mu, düşüşler falan seziyor musunuz?4 dBi anteni var hocam. Benim bilgisayarı koyduğum yer ile modem arasında 1 tane duvar var ve yaklaşık 6-7 metre var, bende full diş çekiyor.
Ne kadar uzaklığa kadar çekim gücü iyidir bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.