TP-Link WR940n kurulumu nasıl yapılmalı?

yigit4132

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar TP-Link WR940n bir modemim var ve bilgisayarda kablosuz internet kullanmak için hangi kurulumu yapmalıyım? Tavsiyeleri bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar TP-Link WR940n bir modemim var ve bilgisayarda kablosuz internet kullanmak için hangi kurulumu yapmalıyım? Tavsiyeleri bekliyorum.

Şu video işinize yarayabilir. Bu arada bu cihaz modem değil router.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

artık range extender olmuş o seçenek ben videodakı şeylerin aynısını yaptım zaten kabloyla bilgisayar a bağlı cihaz fakat internet yok diyor nedeni nedir acaba birde bi tane daha xiaomi marka güçlendirici var aynı interneti kullanan onla aynı adı alıyor internet

artık range extender olmuş o seçenek ben videodakı şeylerin aynısını yaptım zaten kabloyla bilgisayar a bağlı cihaz fakat internet yok diyor nedeni nedir acaba birde bi tane daha xiaomi marka güçlendirici var aynı interneti kullanan onla aynı adı alıyor internet

Routerı modeme ethernetle bağladınız mı ilk etapta o gerekiyor olabilir ayar yaparken

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı