TPM 2.0 desteklemeyen anakarta ne yapılabilir?

emrsymn

Centipat
Daha fazla  
Anakartım Gigabyte P55 USB3 modeli. FC24 oynamak istedim ama açılmadı. Bütün çözüm yollarını denedim ama bir forumda aynı sorunu yaşayan biri bunun TPM 2.0 desteklemediğinden ötürü olduğunu söyledi. Bunun için sistemi değiştirmeden bir şey yapabilir miyim?

TPM 2.0'ın aktif olup olmadığını kontrol edin.(Şu an nereden yapıldığını hatırlamıyorum. Ayrıca secure boot aktif mi onu da kontrol edin. İkisi de aktifse sorun farklıdır.(Windows 11 kullanıyorsanız.)

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Windows 11 ise Windows 10'a geçmek TPM gereksinimini kaldırabilir.

TPM 2.0'ın aktif olup olmadığını kontrol edin.(şu an nereden yapıldığını hatırlamıyorum. Ayrıca Secure Boot aktif mi onu da kontrol edin. İkisi de aktifse sorun farklıdır.(Windows 11 kullanıyorsanız.)

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Windows 11 ise Windows 10'a geçmek TPM gereksinimini kaldırabilir.

Anakartımda Secure Boot da yok eski bir anakart Windows 10 kullanıyorum ama FC24'te her yolu denedim açamadım yabancı bir forumda aynı sorunu yaşayan biri sorunun anakartı TPM 2.0 desteklemediği için açılmadığını söylüyordu bende benimki de bu yüzdendir diye düşündüm.

TPM 2.0 bilgisayarınızda bulunan bir yonga setidir. Anakart değişimi gerek.

Valorant'ta baziları VPN ile falan çözüyormuşta dedim belki FC24 içinde bir yolu vardır.

Anakartımda Secure Boot da yok eski bir anakart Windows 10 kullanıyorum ama FC24'te her yolu denedim açamadım yabancı bir forumda aynı sorunu yaşayan biri sorunun anakartı TPM 2.0 desteklemediği için açılmadığını söylüyordu bende benimki de bu yüzdendir diye düşündüm.

Valorant'ta baziları VPN ile falan çözüyormuşta dedim belki FC24 içinde bir yolu vardır.
VPN ile nasıl değişiyormuş o ya? Hiç duymadım.

Biraz bakındım bypass veya VPN ile yapılıyormuş. VPN fix yemiş sanırım ama. Bypass ile yapmayı başarmışlar ama o fix yemiş mi bilmiyorum. FC24 için herhangi bir çözüm yolu bilmiyorum biraz internete bakının. Olmazsa anakart değişin. Hem bilgisayar sağlığı da artar.

Biraz bakındım bypass veya VPN ile yapılıyormuş. VPN fix yemiş sanırım ama. Bypass ile yapmayı başarmışlar ama o fix yemiş mi bilmiyorum. FC24 için herhangi bir çözüm yolu bilmiyorum biraz internete bakının. Olmazsa anakart değişin. Hem bilgisayar sağlığı da artar.

Denemediğim yol kalmadı maalesef hiçbiri olmuyor. Anakart değişmekle olsa tek olabilirdi ama RAM ve işlemcide almam gerekiyor o yüzden maddi durumum şu an el vermiyor ileride inşaAllah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı