TR serverlerinden gerçekten bıktım

H



Hocam ırkçılık dediğim mesela ben Diyarbakır ağzı ile konuşuyorum(zaten normalde de konuşmam öyle) ama oyunda İstanbul ağzına dönmeye çalışıyorum tabii öyle mükemmel bir konuşma olmuyor oradan 2-3 velet atlıyor Suriye'li falan diyor. Başka laflara da denk geldim de ağzımı açmak istemiyorum değmez yani. Sonra TR gençleri neden IQ suz diyorlar :D

Tr serverları böyle bizim ülkenin toxiclik seviyesi çok yüksek. Nickini Türkçe falan yap Türk oldugunu anlayıp hemen ailene sövüyorlar. Ben herkesi mutelerim tek duo girdigim adam açık olur.
 
HLTV forumda ''+18 Turkish players always toxic'' diye bir konu var,tek söylediği şey oh my god,odadan atma anketi oyuna girdiği gibi çıkıyor,yeniyosan sorun yok ama yeniliyosan ...,sadece internet kafeden oynuyor,diye yorumlar yazmışlar.Odadan atılmayı hak ediyolar.Bunlardan birkaçının internet kafede yanına oturdum bağıramadı.

Bunlar CS GO'yu böyle oynuyosa sanal gerçeklikten oyun oynarsa bayılır.
 
Bu olay TR için gecerli degil her sunucuda boyle kisiler var. Hatta emin olun avrupa sunuculari daha kötü sırf giciklik olsun diye mac satiyorlar.
 
Konuyu kirletmiyelim de hocam son şey diyeceğim 1 aylık ücretsiz denemeden sonra oyun gidiyor mu ve yapabileceğim video veya forumda anlatan bir konu var mı?
Hayır denemeden sonra oyun gitmiyor ayrıca BF5'de ücretsiz olacakmış 2 Ağustos'da.

 

Geri
Yukarı