Trabzonspor 3 - Fenerbahçe 1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ali şansalan gözün önündeki pozisyona önce penaltı değil dedi Var'da saatlerce izleyince penaltı dedi. Bu bile Ali şansalan'ın kötü niyetli olduğunu gösterir. Gustavo boşuna sarı gördü oyuncunun hırsı düştü. Takım boş yere 10 kişi kaldı yine hırsı düştü. Hakeme bakın kim-min-jae'ye ikinci sarı verirken nasıl koşa koşa gidiyor. Abdullah avcı ikinci sarıyı verirken o kadar sevinmezdi.
 
Konu dursun burada, spor yorumculari Kim'in pozisyona kırmızı kart değildi desin onlara da sallarlar :p Herkes Trabzon ezici oynadı diyor ancak 67 dakikayı neden eksik oynadığını soran yok ki. Cidden o pozisyonun faul olduğunu düşünen varsa hayatında sınıflar arasi ortaokul maçından ötesini izlememistir.
 
Trabzonsporlu adam şikeden ve baştakilerden bahsediyor, kahkaha attım.
 
Maçın ilk golü kontra ataktan atıldı, Fener'in bu performansını kırmızı karta bağlayan taraftarlar için;

Eki Görüntüle 1191916

Eki Görüntüle 1191917

Not: Tarihlere bakabilirsiniz, dakika 8'de kart yiyen oyuncu vitor hugo (stoper) :)

Konyaspor maçını izledim. Trabzonspor 10 kişi kalmasa çok rahat kazanırdı maçı. Zaten Trabzonspor sevindi berabere kaldığına. Deplasman olduğu ve 8. dakikada kırmızı gördüğü için. Alanyaspor maçı için 75. dakikada kırmızı kart görmüş sadece 15 dakika 10 kişi oynamış.
 
Fenerbahçe top oynayıpta yenilsin amenna. Olmadı der geçerim. Ama FB'nin takım ruhu yok. Hiç izleyesim gelmiyor. Galatasaray'a bakıyorum. Koşuyorlar, didiniyorlar. He atıyorlar, yiyiyorlar. Orasında değilim. Emek harcıyorlar. Göze hoş gelen bir oyunları var. Fenerbahçeli olarak oynanan futboldan iğrenir hale geldim şahsen. Rakip her atağında acaba gol mü yiyecekler diye tedirgin olmadan edemez hale geldim.
 
1634498019454.png
 
Abi fenerli arkadaş bile iyi maçtı "Altay'a büyü mü yaptınız lan" yazdı güldük. Nedir bu maçta fanatiklesme?
 
Fenerbahçe top oynayıpta yenilsin amenna. Olmadı der geçerim. Ama Fb'nin takım ruhu yok. Hiç izleyesim gelmiyor. Galatasaray'a bakıyorum. Koşuyorlar, didiniyorlar. He atıyorlar, yiyiyorlar. Orasında değilim. Emek harcıyorlar. Göze hoş gelen bir oyunları var. Fenerbahçe'li olarak oynanan futboldan iğrenir hale geldim şahsen. Rakip her atağında acaba gol mü yiyecekler diye tedirgin olmadan edemez hale geldim.

23. dakikadan öncekine bakarsanız ruhu anlarsınız.3. dakikada golü bulmuş Fenerbahçe, ve 15. dakikada mesut özil ile gol kaçırmış Fenerbahçe. Maç tempolu başladı heyecanlı maç izlicez derken.23. dakikadan sonra maçın ruhunun nasıl değiştiğini göremiyorsanız o benim sorunum değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı