Trafik sigortası ne kadar çıkar?

Anlattığınız indirim sistemi her sigorta şirketinde var mı?
Sigorta şirketiyle alakası yok bunun direkt sistemle alakalı. Düzgün bir şoförsen kaza yapmadıysan sistem direkt senin puanını yükseltiyor olarak düşün. Puanın yükseldikçe de o indirimi her şirket görüyor direkt tanımlıyor zaten.

@Rosselli selamlar ben önümüzdeki günlerde motor alacağım mondial drift l 125 cc ikinci sahibi olacağım inşallah acaba ne kadar öderim sigorta parasını bilgi verebilir misiniz lütfen bu konuda yardımcı olabilecek kişiler arıyorum zorda kaldım biraz

@Rosselli hocam ben mondial drift l alacağım önümüzdeki günlerde nasipse inşallah acaba ne kadara patlar yani bu sigorta parası çok fazla çıkıyormuş diye duydum ama ucuza yaptıranlarda var bu konuda zora düştüm baya yardımcı olabilir misiniz bilgi anlamında

@Rosselli selamlar ben önümüzdeki günlerde motor alacağım Mondial Drift L 125 CC ikinci sahibi olacağım inşallah acaba ne kadar öderim sigorta parasını bilgi verebilir misiniz lütfen bu konuda yardımcı olabilecek kişiler arıyorum zorda kaldım biraz.

@Rosselli hocam ben Mondial Drift L alacağım önümüzdeki günlerde nasipse inşallah acaba ne kadara patlar yani bu sigorta parası çok fazla çıkıyormuş diye duydum ama ucuza yaptıranlarda var bu konuda zora düştüm bayağı yardımcı olabilir misiniz bilgi anlamında.

İlk sigortan olacaksa iyi araştır fiyatları acenteleri ara sor cogu yer 6K 7k dedi bana 2024 Eylül aylarinda arastirdim 4800e yaptırdım farklı bir ildeki acenteden şu an da 5 buçuk falan 6'dir iyi arastirirsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı