JackieJudy Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 478 Makaleler 2 12 Ağustos 2022 #1 Selam. Assetto Corsa-Carx Racing Online gibi tarzı oyun önerisi arıyorum. Trafikte makas atmalık-stres atabileceğim bir araç oyunu. (Forza dışında)
Selam. Assetto Corsa-Carx Racing Online gibi tarzı oyun önerisi arıyorum. Trafikte makas atmalık-stres atabileceğim bir araç oyunu. (Forza dışında)
goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 12 Ağustos 2022 #2 JackieJudy dedi: Selam. Assetto Corsa-Carx Racing Online gibi tarzı oyun önerisi arıyorum. Trafikte makas atmalık-stres atabileceğim bir araç oyunu. (Forza dışında) Genişletmek için tıkla... Forza neden olmaz hocam, Game Pass'in icinde var zaten.
JackieJudy dedi: Selam. Assetto Corsa-Carx Racing Online gibi tarzı oyun önerisi arıyorum. Trafikte makas atmalık-stres atabileceğim bir araç oyunu. (Forza dışında) Genişletmek için tıkla... Forza neden olmaz hocam, Game Pass'in icinde var zaten.
JackieJudy Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 478 Makaleler 2 12 Ağustos 2022 #3 goatcan dedi: Forza neden olmaz hocam, Game Pass'in icinde var zaten. Genişletmek için tıkla... Sistemde kasma oluyor, oyundan zevk alamıyorum bu şekilde.
goatcan dedi: Forza neden olmaz hocam, Game Pass'in icinde var zaten. Genişletmek için tıkla... Sistemde kasma oluyor, oyundan zevk alamıyorum bu şekilde.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #4 JackieJudy dedi: Selam. Assetto Corsa-carx racing Online gibi tarzı oyun önerisi arıyorum. Trafikte makas atmalık-stres atabileceğim bir araç oyunu. (Forza dışında) Genişletmek için tıkla... Nostalji sever misin bilmem ama Need for Speed Undercover. Başa baş olan yarışlarda yoğun trafikte ve seri makaslar atarak yarışırsın. Remastered versiyonunu tavsiye ederim o da güzel.
JackieJudy dedi: Selam. Assetto Corsa-carx racing Online gibi tarzı oyun önerisi arıyorum. Trafikte makas atmalık-stres atabileceğim bir araç oyunu. (Forza dışında) Genişletmek için tıkla... Nostalji sever misin bilmem ama Need for Speed Undercover. Başa baş olan yarışlarda yoğun trafikte ve seri makaslar atarak yarışırsın. Remastered versiyonunu tavsiye ederim o da güzel.