Çözüldü Trafikten men edilen motorla noter işlemi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

salih125L

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
MSİ RTX2080S Gaming Trio
MSI A520M-A PRO
LEXAR 16gb 3200MHZ RAM
750W 80+Bronze PSU
Merhaba trafikten men, motorla ceza yedim. Sürücü belgesine yazıldı ceza. Motorumu satmayı düşünüyorum. Cezayı ödemem gerekir mi?

Çözüm
Trafikten men görünen bir aracı normal şekilde noterde satamazsın. Sistemde hak Mahrumiyeti veya trafikten Men uyarısı çıkar, noter işlemi yapmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çekme belgeli şu an.
O zaman iş değişir. Muayene ve Sigorta derdi olmadan direkt noterde satabilirsin.
Ayrıca alan arkadaşa söyle, motoru sürerek götüremez. Plakası ve sigortası olmadığı için çevirmede yakalanırsa motor bağlanır, başınız çok ağrır. Kamyonet veya panelvan ile taşıması şart.

O zaman iş değişir. Muayene ve Sigorta derdi olmadan direkt noterde satabilirsin.
Ayrıca alan arkadaşa söyle, motoru sürerek götüremez. Plakası ve sigortası olmadığı için çevirmede yakalanırsa motor bağlanır, başınız çok ağrır. Kamyonet veya panelvan ile taşıması şart.

Onları biliyor fiyatının yarısına veriyorum cezayı ödemem gerekir mi?

Onları biliyor fiyatının yarısına veriyorum cezayı ödemem gerekir mi?
Ceza senin ehliyetine yazıldığı için bu senin şahsi borcun olur. Noter sisteminde aracın üzerinde bir borç olarak görünmez.
O ceza devlete olan şahsi borcun olarak arkadan gelir, faizi işler ama satışı engellemez.

Ceza senin ehliyetine yazıldığı için bu senin şahsi borcun olur. Noter sisteminde aracın üzerinde bir borç olarak görünmez.
O ceza devlete olan şahsi borcun olarak arkadan gelir, faizi işler ama satışı engellemez.

Tamamdır teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı