Train Simulator 2017 RSBinTool Düzenleme Yaparken "Save failed!" hatası

Makaleler
1
Yer
Gelibolu
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Train Simulator 2017 için kendi reskinimi oluşturmak istiyorum. Internetteki birçok rehbere baktım, Türkçe rehber olmadığından zar zor anlamaya çalıştım ve dediklerinin aynısını yaptım. Ancak... Videodaki rehberde gösterildiği gibi RSBinTool ile dosyayı Import'layacaktım ki fotoğraftaki hatayla karşılaştım.

DDS dosyasını düzenlemek için önce paint.net, sonra GIMP kullandım. Ancak her ikisinde de aynı hatayı alıyorum. Düzenliyorum, düzenliyorum, düzenliyorum. Sonra dosyayı importlayamayınca hepsini sinirimden siliyorum. Kafayı yiyeceğim artık. Dosyaların "Salt Okunur"luğunu kaldırdım yine işe yaramadı. Rehber aşağıda. Almanca anlayanlar, acaba bir şeyi mi atlıyorum? Hangi adımları yapmam lazım? Çıldırmak üzereyim.

Hatanın fotoğrafı:
hata cant understand this format.png

Yararlandığım Rehber:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı