Train Valley 2 Ücretsiz Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Train Valley 2 Ücretsiz

Epic Games Store bu hafta Train Valley 2 adlı demiryolu temalı yönetim oyununu oyunculara ücretsiz olarak sunuyor. Geçtiğimiz hafta ise Grime verilmişti. Flazm tarafından geliştirilen 115 TL değerindeki oyun, orijinal Train Valley oyununun devamı niteliğinde. Train Valley 2, oyunculara kendi demiryolu imparatorluklarını kurmaları için bir yol sunuyor. Oyunda demiryolu şirketini Sanayi Devrimi günlerinden geleceğe taşırken […]

Devamı: Train Valley 2 Ücretsiz Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Eki Görüntüle 1860814
Epic Games Store bu hafta Train Valley 2 adlı demiryolu temalı yönetim oyununu oyunculara ücretsiz olarak sunuyor. Geçtiğimiz hafta ise Grime verilmişti. Flazm tarafından geliştirilen 115 TL değerindeki oyun, orijinal Train Valley oyununun devamı niteliğinde. Train Valley 2, oyunculara kendi demiryolu imparatorluklarını kurmaları için bir yol sunuyor. Oyunda demiryolu şirketini Sanayi Devrimi günlerinden geleceğe taşırken […]

Devamı: Train Valley 2 Ücretsiz Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Train Valleyden sonraki gelecek oyunlar daha iyi bence hocam.

Bu sefer ki verdiği oyun fena değil de zamanında Steam'den satın almışım. Almayanlar için güzel bir fırsat, oyuna bir fırsat verilebileceğini düşünüyorum. Şimdiden oynayacaklara hayırlı olsun ve iyi oynamalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı