4 452695 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 6 Haziran 2022 #1 Kırklareli üniversitesi yazılım mühendisliği. Tekirdağ Namık Kemal üniversite bilgisayar mühendisliği. Trakya üniversitesi bilgisayar mühendisliği. Arkadaşlar yukarıda yazdığım üniversitelerde okunur mu memleket Kırklareli olduğu için ev vs. konularda sıkıntı çekmiyorum.
Kırklareli üniversitesi yazılım mühendisliği. Tekirdağ Namık Kemal üniversite bilgisayar mühendisliği. Trakya üniversitesi bilgisayar mühendisliği. Arkadaşlar yukarıda yazdığım üniversitelerde okunur mu memleket Kırklareli olduğu için ev vs. konularda sıkıntı çekmiyorum.
B barbarus Hectopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #2 Bence okunmaz dostum bilgisayar, bilişim bölümleri bana göre Marmara bölgesi, İzmir, Ankara da okunmalı öncelikli hedefler top üniler olmadı 50-60bine kadar inilebilir.
Bence okunmaz dostum bilgisayar, bilişim bölümleri bana göre Marmara bölgesi, İzmir, Ankara da okunmalı öncelikli hedefler top üniler olmadı 50-60bine kadar inilebilir.
G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 6 Ağustos 2023 #3 452695 dedi: Kırklareli üniversitesi yazılım mühendisliği. Tekirdağ Namık Kemal üniversite bilgisayar mühendisliği. Trakya üniversitesi bilgisayar mühendisliği. Arkadaşlar yukarıda yazdığım üniversitelerde okunur mu memleket Kırklareli olduğu için ev vs. konularda sıkıntı çekmiyorum. Genişletmek için tıkla... zaten trakya max 4 seneye 50 bine kadar çeker bence
452695 dedi: Kırklareli üniversitesi yazılım mühendisliği. Tekirdağ Namık Kemal üniversite bilgisayar mühendisliği. Trakya üniversitesi bilgisayar mühendisliği. Arkadaşlar yukarıda yazdığım üniversitelerde okunur mu memleket Kırklareli olduğu için ev vs. konularda sıkıntı çekmiyorum. Genişletmek için tıkla... zaten trakya max 4 seneye 50 bine kadar çeker bence