Sorum bu arkadaşlar. Sıralaması 140k. Yapabileceğime inanıyorum.
Eğlenmeye değil okumaya gidiyorum. Yani gitmem mantıklı mı?Okunur kendim Edirneli olarak ama sadece okursun Edirne çok küçük bir yer iş imkanı ya da staj imkanı çok az kendini geliştirebileceğin yerler çok az ama eğlenmek ortam yapmak falan dersen çok zevk alırsın. Üniversitenin kampüsü güzel zaten merkeze de çok yakın etus ile 5 dakikada merkezdesin 1 2 sokak boyunca tamamen cafeler barlar mekanlar var.
Eğlenmeye değil okumaya gidiyorum. Yani gitmem mantıklı mı?
Eğlenmeye değil okumaya gidiyorum. Yani gitmem mantıklı mı?
Konuyla alakasız kusura bakmayın ama kampüs merkeze nasıl yakın hocam baya uzak değil miOkunur kendim Edirneli olarak ama sadece okursun Edirne çok küçük bir yer iş imkanı ya da staj imkanı çok az kendini geliştirebileceğin yerler çok az ama eğlenmek ortam yapmak falan dersen çok zevk alırsın. Üniversitenin kampüsü güzel zaten merkeze de çok yakın etus ile 5 dakikada merkezdesin 1 2 sokak boyunca tamamen cafeler barlar mekanlar var.
Konuyla alakasız kusura bakmayın ama kampüs merkeze nasıl yakın hocam bayağı uzak değil migeçtiğimiz haziran ayında Edirne'de 5,6 gün bulunma fırsatım oldu, otogarı ve kampüsün oraları gördüm ama merkeze göre bayağı uzak kalıyor bence.
O zaman doğrudur tabii. Edirne değişik bir şehir ama cidden, hem güzel beğenmiştim, hem de sıkıcı gibiydiHayır hocam kampüs merkeze yakın ama dediğim gibi ETUS ile ki kampüsün arka çıkışından yeni cafeler sokağına gidiş yürüyerek 10 dakika sizin merkez dediğiniz yer çarşı ve ilerisi fakat oralar artık merkez olmaktan çıktı.
O zaman doğrudur tabii. Edirne değişik bir şehir ama cidden, hem güzel beğenmiştim, hem de sıkıcı gibiydi6 günde 5 kere falan Erasta'ya gittik başka da aktivite kalmıyor barlar falan hariç
![]()
Evet sıkıcıdır Edirne'de yaşıyorum bende geze geze bir yerden sonra gidecek yer bulamıyorsun patlayası geliyor insanın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.