dreamybull Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 345 30 Kasım 2020 #1 Almayı düşünüyordum ama hiçbir yerde bulamadım. Eskiden Steam mağazasında bulunuyordu fakat kaldırmışlar. Microsoft üzerinde de sadece kodla oyuna sahip olabiliyorsun.
Almayı düşünüyordum ama hiçbir yerde bulamadım. Eskiden Steam mağazasında bulunuyordu fakat kaldırmışlar. Microsoft üzerinde de sadece kodla oyuna sahip olabiliyorsun.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.101 Çözümler 7 13 Haziran 2021 #2 Activision transformers markasının haklarını 2017'de kaybetti o yüzden satıştan kaldırılda dijital olarak her yerde.
Activision transformers markasının haklarını 2017'de kaybetti o yüzden satıştan kaldırılda dijital olarak her yerde.
axeln13 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 142 Çözümler 2 21 Temmuz 2022 #3 Hiroo dedi: Activision transformers markasının haklarını 2017'de kaybetti o yüzden satıştan kaldırılda dijital olarak her yerde. Genişletmek için tıkla... Kaybetti derken nasıl yani?
Hiroo dedi: Activision transformers markasının haklarını 2017'de kaybetti o yüzden satıştan kaldırılda dijital olarak her yerde. Genişletmek için tıkla... Kaybetti derken nasıl yani?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.101 Çözümler 7 23 Temmuz 2022 #4 axeln13 dedi: Kaybetti derken nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bende tam olarak bilmiyorum Dost Kayaoğlu bir videosunda söylemişti oradan duymuştum.
axeln13 dedi: Kaybetti derken nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bende tam olarak bilmiyorum Dost Kayaoğlu bir videosunda söylemişti oradan duymuştum.
H humanborg Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1 23 Temmuz 2022 #5 Lisans anlaşmaları belirli bir süre için yapılıyor genelde. Kısaca lisans süresi doldu.