Travis Fortnite'a geri gelir mi?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba 2 3 gunden beri travis yeniden gelecek diyorlar sizce gelir mi?

Anladim peki şu an tayfa paketi alsam V-Papel anında geliyor mu?

Evet tayfa alınca Battle Pass ve 1000 V-Papel anında geliyor, bu arada Travis Scott gelir mi sorusunun cevabı net değil. Bir sızıntı değil fakat şu anda geri asla gelmeyecek dedikleri bütün skinleri getirdiklerinden dolayı her skinin bir anda mağazaya gelmesi çok mümkün, bütün beğenilen skinleri aynı anda getirererek herkesin parasını almaya çalışıyorlar.

Evet tayfa alınca Battle Pass ve 1000 V-Papel anında geliyor, bu arada travis scott gelir mi sorusunun cevabı net değil. Bir sızıntı değil fakat şu anda geri asla gelmeyecek dedikleri bütün skinleri getirdiklerinden dolayı her skinin bir anda mağazaya gelmesi çok mümkün, bütün beğenilen skinleri aynı anda getirererek herkesin parasını almaya çalışıyorlar.

Evet zaten pazarlama teknikleri o sekilde ama gelirse guzel olur sahsen ben alabilirim.

Evet tayfa alınca Battle Pass ve 1000 V-Papel anında geliyor, bu arada Travis Scott gelir mi sorusunun cevabı net değil. Bir sızıntı değil fakat şu anda geri asla gelmeyecek dedikleri bütün skinleri getirdiklerinden dolayı her skinin bir anda mağazaya gelmesi çok mümkün, bütün beğenilen skinleri aynı anda getirererek herkesin parasını almaya çalışıyorlar.
Evet hocam doğru Johnny Silverhand geldiği için ben o tuzağa düştüm 😔.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı