Tray 5600X vs kutulu 5600

Merhaba arkadaşlar, 5600'ün fiyatı 4000 5600X Tray'inde 4300 sizce hangisini almalıyım tray olması bir sorun çıkartır mı? Ekran kartım RTX 3070.
Hocam merhabalar sanırım teknobiyotikten aldınız siz de. Ben de teknobiyotikten 5.600 X aldım, tray işlemci olarak. Garantisini bir çok bilindik sitede denememe rağmen çıkmadı. Teknobiyotiği aradığımda kendilerinin 2 yıl garanti verdiğini söylediler , bu normal mi bilemiyorum ama aklınızda bulunsun. Fatura ve gelen plastik korumayı saklamak gerekiyormuş. Siz satın aldınız mı ürünü ?

Aynı sitede Dark Freezer x129 vardı 465 tl'ye ben onunla birlikte aldım. Ay sonu gibi taktıracağım umarım bir sorun çıkmaz.

Hocam merhaba sanırım Teknobiyotik'ten aldınız siz de. Ben de Teknobiyotik'ten 5.600 X aldım, tray işlemci olarak. Garantisini birçok bilindik sitede denememe rağmen çıkmadı. Teknobiyotiği aradığımda kendilerinin 2 yıl garanti verdiğini söylediler, bu normal mi bilemiyorum ama aklınızda bulunsun. Fatura ve gelen plastik korumayı saklamak gerekiyormuş. Siz satın aldınız mı ürünü?

Aynı sitede Dark Freezer X129 vardı 465 TL'ye ben onunla birlikte aldım. Ay sonu gibi taktıracağım umarım bir sorun çıkmaz.

5600 aldım hocam ben.

5600X küçümsemeye kalkmayın kardeşim. Tabiki de 5600 den daha iyi bir işlemci sadece 0,2 Ghz fark var diyen arkadaş gitsin alsın onu. X serili işlemcilerin oc potansiyeli, X olmayan işlemcilere göre daha iyidir. Bir 5600x kullanıcısı olarak stok ayarlarda 4850 Mhz kadar çıkıyor. 5600' ü çıkarda görelim.

Ben 5.600X i tercih ettim , 5.600 X vardı zaten amacımda. Biraz takıntılı olduğum için seri numarası ve üstündeki yılı kontrol etmek istedim. Garantisi teknobiyotikte geçiyormuş ürünlerin haberiniz olsun. 5.600X'i kutulu zannediyordum ben bilsem 5.600 kutulu alırdım ama bir daha geri verip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum açıkçası

5600X küçümsemeye kalkmayın kardeşim. Tabii ki de 5600'den daha iyi bir işlemci sadece 0,2 GHz fark var diyen arkadaş gitsin alsın onu. X serili işlemcilerin OC potansiyeli, X olmayan işlemcilere göre daha iyidir. Bir 5600X kullanıcısı olarak stok ayarlarda 4850 MHz kadar çıkıyor. 5600'ü çıkarda görelim.
Stok halde değil PBO ile çıkıyor o hıza. PBO ile 5600 4650, 5600X 4850'e çıkabiliyor. Ben ezbere atılan videoların aksine 200 mhz ile gözle görülür fark görüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı