E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 4 Nisan 2023 #11 cxnnorx dedi: Hatta ben alfemo romeo arabasinin cekilişine girmiştim ya kazanmasında değilim bari kaybetti falan yazsalarmiş ne bilet var ne hesap gelir gideri. Genişletmek için tıkla... Hocam Trendyol'la görüştünüzmü.
cxnnorx dedi: Hatta ben alfemo romeo arabasinin cekilişine girmiştim ya kazanmasında değilim bari kaybetti falan yazsalarmiş ne bilet var ne hesap gelir gideri. Genişletmek için tıkla... Hocam Trendyol'la görüştünüzmü.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 4 Nisan 2023 #12 emirhannk dedi: Hocam Trendyol'la görüştünüzmü. Genişletmek için tıkla... Görüşmem bi işe yaramayacak ki elimde ss Olmadığı sürece kart gelir giderlerinde yok ama eminim yaptığıma dediğim gibi şikayet vardan benim gibi aynı sorunu yasayanlar var hem bilet yok hemde kart gelir giderlerinde.
emirhannk dedi: Hocam Trendyol'la görüştünüzmü. Genişletmek için tıkla... Görüşmem bi işe yaramayacak ki elimde ss Olmadığı sürece kart gelir giderlerinde yok ama eminim yaptığıma dediğim gibi şikayet vardan benim gibi aynı sorunu yasayanlar var hem bilet yok hemde kart gelir giderlerinde.