Trendyol-Despec-Steelseries garanti mağduriyeti

theman123

Megapat
Daha fazla  
30 gün önce arızalanan SteelSeries Prime faremi Despec'e göndermiştim, burada arızalı olduğuna karar verilmiş fakat ürün/muadili olmadığı için satıcıyla iletişime geçmem söylenmiş ve değişim/iade kararı çıkmıştı. Daha sonrasında satıcı (Trendyol) ile iletişime geçtiğimde 6 gün sadece raporu incelediler )), daha sonra da ürünü kargolamamı söylediler. Ürünü kargoladım ve 7 günlük inceleme sonucunda tahmin ettiğim gibi olayı oldu bittiye getirip kartıma 1 yıl öncenin fatura fiyatına göre iade yapmışlar. 30 kere Trendyol destek ekibine iade kabul etmediğimi belirttim, ayrıca ürünü kargolarken ürünün yanına yazılı olarak bunu beyan ettim. O zamanki fiyat: 570 şu anki fiyat 1800 TL civarında. Ne yapmalıyım THH'ye mi başvurmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim? Herhalde bu DK'den sonra aynı veya muadil ürünü alamam fakat fiyat farkını tahsil edebilirim gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz hocam. Kazanırsanız, iade edilen tutarı satıcıya iletmenize ve tarafınıza misli ile değişim yapılmasına karar verilecektir. Yani paranın yatmış olması, sürecin sonu değil.

Başvuru yapacak olursanız, değişim istediğinize ve iade kabul etmediğinize dair yazılı belgeleri tek PDF de birleştirip başvurunuza ekleyin hocam.

Trendyol'u mu Despec'i mi şikayet etmeliyim THH'ye başvuru yaparken. Parayı iade eden Trendyol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…