Çözüldü Trendyol Dolap satıcısı siparişi kargoya vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kyoya

Hectopat
Merhaba. Sevdiğim bir Genshin Impact karakterinin metal kartını Dolap'da bulunca alayım dedim. Satıcıya ilan açar mısınız dedim. Açtı. Satın aldım (bu sorularıma da geç yanıt verdi, işi varmış.). 1 hafta geçti hâlâ siparişi kargoya vermedi. İptal etmek istemiyorum çünkü AliExpress'de çok pahalıya denk geliyor aynı kart. Ne zaman?
Kargoya verirsiniz diye soruyorum, cevap yok. 2-3 kere sordum.
Türkiye'de bu kartı nasıl bulabilirim? Veya nereden yaptırabilirim? Bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241214-092541.jpg
    Screenshot_20241214-092541.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20241214-092426.jpg
    Screenshot_20241214-092426.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncelleme: Satıcı cevap verdi. Hafta içi kargoya verecek sanırım. Göreceğiz. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Fiyat sıkıntı değilmiş dediğine göre. Gelişme olduğu zaman bu yazıyı düzenlerim.

Bence bekleyin 18 lira bir şey değil bence belki adam yoğundur belli olmaz.
Evet. Cevap verdi akşama doğru. Bayağı bir spam yapmıştım neyse ki...

Güncelleme: Bu ülkeden fazla bir umudum yoktu zaten ama hayal kırıklığının zirvesine uğradım. Kendi ırkına karşı düşmanca davranan tek ırk olabiliriz sanırım.
2 hafta sırf cevap vermesini, + 1 hafta da kargo için bekledim ve siparişi saçma sapan bir bahane ile iptal etti.
Bir daha bu "dolap" denen şeyi hayatta kullanmam. Allah kahretmesin. 60₺'nin peşinde değilim, sadece o kadar boşuna bekledim diye üzülüyorum sadece. İade edilecekmiş, sordum bu arada canlı desteğe. Aman. Etmeyin, sizin olsun.
Ucuz bir şeyin peşine düşmek kendi hatamdı. Gidip o aliexpress'deki alsaydım keşke, en azından pişman olmazdım.
@Sercan1096 Haklıymışsınız 😸
O fiyata satmaz zaten. Böyle saçmalıklar yapıyor hep Dolap satıcıları. Kendi puanı düşmesin diye de iptal etmiyor. Senin iptal etmeni bekliyor muhtemelen. 18 TL alt limit zaten. Kimse 18 TL için bir şey satmayla uğraşmaz.

O fiyata satmaz zaten. Böyle saçmalıklar yapıyor hep Dolap satıcıları. Kendi puanı düşmesin diye de iptal etmiyor. Senin iptal etmeni bekliyor muhtemelen. 18 TL alt limit zaten. Kimse 18 TL için bir şey satmayla uğraşmaz.
Zhongli olanı satmış 54₺ye, kendisi de bana 18₺ demişti fiyatı. Satıcının puanı zaten düşük, 7.5 - 2.0

Peki, böyle kartları nasıl bulabilirim? Biliyor musunuz acaba? İptal edip daha yüksek teklif sunabilirim ancak, adam offline olduğu için onu da yapamıyorum.

Güncelleme: Satıcı cevap verdi. Hafta içi kargoya verecek sanırım. Göreceğiz. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Fiyat sıkıntı değilmiş dediğine göre. Gelişme olduğu zaman bu yazıyı düzenlerim.

Bence bekleyin 18 lira bir şey değil bence belki adam yoğundur belli olmaz.
Evet. Cevap verdi akşama doğru. Bayağı bir spam yapmıştım neyse ki...

Güncelleme: Bu ülkeden fazla bir umudum yoktu zaten ama hayal kırıklığının zirvesine uğradım. Kendi ırkına karşı düşmanca davranan tek ırk olabiliriz sanırım.
2 hafta sırf cevap vermesini, + 1 hafta da kargo için bekledim ve siparişi saçma sapan bir bahane ile iptal etti.
Bir daha bu "dolap" denen şeyi hayatta kullanmam. Allah kahretmesin. 60₺'nin peşinde değilim, sadece o kadar boşuna bekledim diye üzülüyorum sadece. İade edilecekmiş, sordum bu arada canlı desteğe. Aman. Etmeyin, sizin olsun.
Ucuz bir şeyin peşine düşmek kendi hatamdı. Gidip o aliexpress'deki alsaydım keşke, en azından pişman olmazdım.
@Sercan1096 Haklıymışsınız 😸

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241216-193433.jpg
    Screenshot_20241216-193433.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20241216-193452.jpg
    Screenshot_20241216-193452.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20241216-190106.jpg
    Screenshot_20241216-190106.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme: