Trendyol e-pin dolandırıcılığı

xSincapp

Kilopat
Daha fazla  
17 Aralık pazar günü satın aldığım 8500VP değerindeki ürünüm 5500VP olarak teslim edildi. Ürün satış link;

Ürünün başlık ve açıklamasında 8500VP yazmasına rağmen satıcının ve Trendyol'un söylediğine göre ürün bilgilendirme kısmında.
5550VP 700TL olarak teslim edilecektir yazdığı için bu şekilde teslim edilmesi gerektiği söyleniyor.
Gerekli görselleri alta bırakıyorum.
Sizin de fikrinizi talep ediyorum ben mi haklıyım onlar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_25.png
    Screenshot_25.png
    230,4 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_29.png
    Screenshot_29.png
    73,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_30.png
    Screenshot_30.png
    613,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Kısaca haksızsınız, dikkatsizliğinizi kullanarak kurnazca satış yapmış.

Kurnazlık falan değil bildiğin dolandırıcılık. O fotoğraf kısmı ürün için ayrılmış. Neden 8500 VP yazıyor. Bunu alan kullanıcı şimdi şöyle diyemez mi? Aldığım ürün fotoğraftakiyle aynı değil şeklinde. Başlıkta 8500 yazsa fotoğrafta 5500 olsa bu sefer de ürünün fotoğraflar kısmında 5500 yazıyor diyeceklerdi.

17 Aralık pazar günü satın aldığım 8500VP değerindeki ürünüm 5500VP olarak teslim edildi. Ürün satış link;

Ürünün başlık ve açıklamasında 8500VP yazmasına rağmen satıcının ve Trendyol'un söylediğine göre ürün bilgilendirme kısmında.
5550VP 700TL olarak teslim edilecektir yazdığı için bu şekilde teslim edilmesi gerektiği söyleniyor.
Gerekli görselleri alta bırakıyorum.
Sizin de fikrinizi talep ediyorum ben mi haklıyım onlar mı?

Satış dediğin bunların yaptığı gibi yapılmaz. Bildiğin dolandırmışlar ve buna Trendyol'un izin veriyor olması çok garip. Bunları inceleyen kişiler yok mu bu Trendyol'da kocaman firma.

Kurnazlık falan değil bildiğin dolandırıcılık. O fotoğraf kısmı ürün için ayrılmış. Neden 8500 VP yazıyor. Bunu alan kullanıcı şimdi şöyle diyemez mi? Aldığım ürün fotoğraftakiyle aynı değil şeklinde. Başlıkta 8500 yazsa fotoğrafta 5500 olsa bu sefer de ürünün fotoğraflar kısmında 5500 yazıyor diyeceklerdi.
Bu tür ürün hileleri marketlerde bile yapılıyor, dolandırıcılık ama yapacak bir şey yok.

Satış dediğin bunların yaptığı gibi yapılmaz. Bildiğin dolandırmışlar ve buna Trendyol'un izin veriyor olması çok garip. Bunları inceleyen kişiler yok mu bu Trendyol'da kocaman firma.
Trendyol cevabı bu ve 30 dakika boyunca satıcıyı korudular bir daha asla trendyola bitmiştir benim için bu tarz bir işlemde bile hakkımızı savunmuyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_31.png
    Screenshot_31.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı