ArchieN Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Bugün gelecekti. Kurye dağıtıma çıkmış olarak gözüküyor ama kargomu getirmiyor. Saat 10'dan beri bekliyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-27 144559.png 3 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Bugün gelecekti. Kurye dağıtıma çıkmış olarak gözüküyor ama kargomu getirmiyor. Saat 10'dan beri bekliyorum.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.256 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 İllaki gelir belki son dağıtım bölgesinde oturuyorsunuzdur bu kadar acele etmeye gerek yok. Saat daha 3 o adamlar 6 7'ye kadar çalışıyor.
İllaki gelir belki son dağıtım bölgesinde oturuyorsunuzdur bu kadar acele etmeye gerek yok. Saat daha 3 o adamlar 6 7'ye kadar çalışıyor.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 27 Haziran 2024 #3 Birazdan gelir. Panik yapma.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.962 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 ArchieN dedi: Ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Bugün gelecekti. Kurye dağıtıma çıkmış olarak gözüküyor ama kargomu getirmiyor. Saat 10'dan beri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yakınından uzağına doğru dağıtıyor. Yakınında kargo çoksa uzun sürer gelmesi.
ArchieN dedi: Ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Bugün gelecekti. Kurye dağıtıma çıkmış olarak gözüküyor ama kargomu getirmiyor. Saat 10'dan beri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yakınından uzağına doğru dağıtıyor. Yakınında kargo çoksa uzun sürer gelmesi.
ArchieN Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 ALUU dedi: İllaki gelir belki son dağıtım bölgesinde oturuyorsunuzdur bu kadar acele etmeye gerek yok. Saat daha 3 o adamlar 6 7'ye kadar çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evim şubeye çok yakın nasıl böyle bir şey olabiliyor. Yeyil dedi: Yakınından uzağına doğru dağıtıyor. Yakınında kargo çoksa uzun sürer gelmesi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
ALUU dedi: İllaki gelir belki son dağıtım bölgesinde oturuyorsunuzdur bu kadar acele etmeye gerek yok. Saat daha 3 o adamlar 6 7'ye kadar çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Evim şubeye çok yakın nasıl böyle bir şey olabiliyor. Yeyil dedi: Yakınından uzağına doğru dağıtıyor. Yakınında kargo çoksa uzun sürer gelmesi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
V Viscaa Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #6 ArchieN dedi: Ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Bugün gelecekti. Kurye dağıtıma çıkmış olarak gözüküyor ama kargomu getirmiyor. Saat 10'dan beri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapalım hocam alıp biz mi getirelim evinize bekleyin gelir.
ArchieN dedi: Ayın 24'ünde sipariş vermiştim. Bugün gelecekti. Kurye dağıtıma çıkmış olarak gözüküyor ama kargomu getirmiyor. Saat 10'dan beri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapalım hocam alıp biz mi getirelim evinize bekleyin gelir.
ArchieN Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #7 Konu kapanabilir ilginiz için teşekkür ederim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.771 Çözümler 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Haziran 2024 #8 ArchieN dedi: Evim şubeye çok yakın nasıl böyle bir şey olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dünyada tek sipariş veren sensen tabi dediğinde haklı olabilirdin ama değilsin, binlerce dansöz var, bekleyeceksin sıra sana gelene kadar.
ArchieN dedi: Evim şubeye çok yakın nasıl böyle bir şey olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dünyada tek sipariş veren sensen tabi dediğinde haklı olabilirdin ama değilsin, binlerce dansöz var, bekleyeceksin sıra sana gelene kadar.
ArchieN Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #9 Mert Can Urcan dedi: Dünyada tek sipariş veren sensen tabii dediğinde haklı olabilirdin ama değilsin, binlerce dansöz var, bekleyeceksin sıra sana gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ama konu kapanabilir yazmıştım devam ettirmesek?
Mert Can Urcan dedi: Dünyada tek sipariş veren sensen tabii dediğinde haklı olabilirdin ama değilsin, binlerce dansöz var, bekleyeceksin sıra sana gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ama konu kapanabilir yazmıştım devam ettirmesek?