Trendyol Express gönderisi "Alındı"da kaldı

Gessoking

Decapat
Daha fazla  
Trendyol'dan 2 tane ürün almıştım, ikisi de 24 Nisan'da kargoya verildi. Bir tanesi bugün geldi ama diğeri hala gönderi alındı şeklinde kaldı. Başka hiçbir kargo hareketliliği yok. Bugün müşteri hizmetlerini aradım, 25 Nisan'da kargo hareketliliği olduğunu söyledi ama bende gözükmüyor. Eğer yarına kadar bir değişiklik olmazsa tekrar aramamı ve talep hatırlayacaklardır söyledi. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Herhangi bir sıkıntı olur mu? Bilenler varsa beni bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'dan 2 tane ürün almıştım, ikisi de 24 Nisan'da kargoya verildi. Bir tanesi bugün geldi ama diğeri hala gönderi alındı şeklinde kaldı. Başka hiçbir kargo hareketliliği yok. Bugün müşteri hizmetlerini aradım, 25 Nisan'da kargo hareketliliği olduğunu söyledi ama bende gözükmüyor. Eğer yarına kadar bir değişiklik olmazsa tekrar aramamı ve talep hatırlayacaklardır söyledi. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Herhangi bir sıkıntı olur mu? Bilenler varsa beni bilgilendirebilir mi?

Hocam yenilemeyi unutuyor onlar site üzerinden kontrol eder misin takip numarası ile birlikte.

Bu normal bir durum. Bende Çekirdek kahve sipariş etmiştim satıcı tam 6 gün kargoya vermedi ve sizin gibi "gönderi alındı" şeklinde gözüküyordu. Kargoya verdikten sonra o kargo takip ekranı hep ilerledi ve 2 gün sonra elime ulaştı.
Satıcıdan dolayı böyle. Tamamen ilgisizliği.
Sorduğunuzda büyük ihtimal yoğunluk vardı v.s diyecek.

Hocam yenilemeyi unutuyor onlar site üzerinden kontrol eder misin takip numarası ile birlikte.

Oradan bakıyorum zaten.

Bu normal bir durum. Bende çekirdek kahve sipariş etmiştim satıcı tam 6 gün kargoya vermedi ve sizin gibi "gönderi alındı" şeklinde gözüküyordu. Kargoya verdikten sonra o kargo takip ekranı hep ilerledi ve 2 gün sonra elime ulaştı.
Satıcıdan dolayı böyle. Tamamen ilgisizliği.
Sorduğunuzda büyük ihtimal yoğunluk vardı vs diyecek.

Screenshot_20230426-211921_Trendyol.jpg

Screenshot_20230426-211846_Chrome.jpg

Screenshot_20230426-211839_Chrome.jpg

Bu şekilde olunca kargoya verilmiş olmuyor mu?

Son düzenleme:
Bende kargoya verildi yazmıyordu. Hep son fotoğraftaki gibi "Gönderi alındı" yazıyordu. Bunda bir terslik var. Sizde hem farklı bir ekranda kargo alındı yazıyor başka bir ekranda daha sipariş için gönderi "yeni alındı" yazıyor. O fotoğrafta gözüken telefon numarasını arayıp bilgi almakta fayda var. Trendyol müşteri hizmetleriyle konuşun, güzel bir cevap alırsanız beklemekte fayda var.

Ama Trendyol müşteri hizmetleri sizi tatmin etmeyecek bir şekilde konuşursa telefonu kapatmadan siparişimi iptal etmek istiyorum diyin. Biraz korkutun, yine olmazsa gerçekten iptal edin ve aynı ürün için başka bir satıcıyı tercih edin bence.

Bende kargoya verildi yazmıyordu. Hep son fotoğraftaki gibi "gönderi alındı" yazıyordu. Bunda bir terslik var. Sizde hem farklı bir ekranda kargo alındı yazıyor başka bir ekranda daha sipariş için gönderi "yeni alındı" yazıyor. O fotoğrafta gözüken telefon numarasını arayıp bilgi almakta fayda var. Trendyol müşteri hizmetleriyle konuşun, güzel bir cevap alırsanız beklemekte fayda var.

Ama Trendyol müşteri hizmetleri sizi tatmin etmeyecek bir şekilde konuşursa telefonu kapatmadan siparişimi iptal etmek istiyorum deyin. Biraz korkutun, yine olmazsa gerçekten iptal edin ve aynı ürün için başka bir satıcıyı tercih edin bence.

Bugün aramıştım yarına kadar bir değişiklik olmazsa tekrar arayın talep oluşturalım dedi o yüzden yarına kadar bekleyeceğim sorunu çözemezsem dediğin gibi iptal ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı