Trendyol Express ne zaman gelir?

Tnixs

Hectopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı geceler, Trendyol'dan kulaklık siparişi verdim İstanbul'dan geliyormuş. Ben Merzifonda oturuyorum. Uygulamada tahmini teslimat 29 Temmuz diyor. Biraz acelem var, sizce kargo ne zamana gelir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-25-01-59-38-219_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-25-01-59-38-219_com.android.chrome-edit.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 97
Herkese hayırlı geceler, Trendyol'dan kulaklık siparişi verdim İstanbul'dan geliyormuş. Ben Merzifonda oturuyorum. Uygulamada tahmini teslimat 29 Temmuz diyor. Biraz acelem var, sizce kargo ne zamana gelir?

Uygulama 26 Temmuz diyor. Gecenin yarısında safak operasyonu ile evine birakamayacaklarina gore yarın gelecektir. Bundan daha hizlisi olmaz zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarından sonra gelir muhtemelen. 29'una kalacağını sanmam.

Uygulama 26 Temmuz diyor. Gecenin yarısında safak operasyonu ile evine birakamayacaklarina gore yarın gelecektir. Bundan daha hizlisi olmaz zaten.

Evet onu sonradan fark ettim konuyu düzenlemeye çalıştım ancak izin vermedi 😞

Keşke öyle yapsalar hocam bize de eğlence çıkar 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı