Trendyol GO ve Saloon Burger rezaleti

Kalem21

Kilopat
Katılım
6 Kasım 2016
Mesajlar
1.785
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Bugün saloon burger firmasından Trendyol GO üzerinden yemek siparişi vermiştim. Kurye başta bizim yan mahallede duruyordu ve müşteri hizmetlerini aradım "başka siparişleri teslim ediyordur. Sizinkini de az sonra eder dedi. Bende yine de bir aşağıya indim. 2 dakika sonra aşağıya indim ve Trendyol kurye diye bağırmama rağmen bakmadı. Yine müşteri hizmetlerini aradım ve "mağazaya gidiyor saloon Burger'i arayın size teslim eder dediler." aradım geri yakınımdaki saloon burger şubesini ve bana onlara geri gelmediğini ve gelecek olsaydı bile ellerinde kurye olmadığı için teslim edemeyeceklerini söyledi. Adreste ablamın telefon numarası kayıtlıydı aramışlar ulaşamamışlar. Geri aradım Trendyol müşteri hizmetlerini ne paramı ne de yemeğimi getiremeyeceklerini kusura bakmamamı söylediler. Sinirlendim ve kapattım. Bu konuda soğuk su içmek dışında bir şey yapabilir miyim?
 
Son düzenleme:
Bilmiyorum dostum ama kendi iletişim bilgilerini paylaşmamanda senin kabahatın oluyor.
Peki trendyolu aradığında ilgili kuryeye ulaşıp tekrardan gönderim yapamıyorlar mıymış?
 
Bilmiyorum dostum ama kendi iletişim bilgilerini paylaşmamanda senin kabahatın oluyor.
Ya aslında kayıtlı da ablamın bilgileri olan adresle sipariş vermişim. Beni üzen ve sinirlendiren kısım kuryenin arkasından bağırmama ve beni görmesine rağmen gitmesi.
 
Trendyol GO'yu sık kullanan ve ara sıra sıkıntı yaşayan biri olarak şunu söyleyeyim. Müşteri temsilcisi yemek yanlış geldiğinde bile yemek sizde kalsın paranız iade deme yetkisine sahip. Bence kötü bir temsilciye denk gelmişsiniz. Birkaç kez daha arayın derim.
3 kere aradım.
 

Geri
Yukarı