Trendyol iptal edilen siparişin ücret iadesini yapmadı

Lazerhawk

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bildiğiniz üzere geçenlerde bir GameGaraj Slayer X5t 5050 model cihaz almıştım ama o olayın bir de öncesi var:

Eski Victus cihazım ile uğraşmaktan bıktığım için ailemle konuşup bir cihaz bakmaya karar verdik. Lenovo LOQ'da karar kılmıştık, siparişi Trendyol resmi satıcısından verdik. Ancak LOQ serisi ile alakalı yorumlar aklıma gelince siparişi iptal ettik. Bir iki saat anca geçmiştir, öyle diyeyim. Siparişi dokuz kasım'da verdik ve daha sipariş hazırlanma aşamasında iken iptal ettik kargoya bile verilmedi. Normalde Trendyol tek çekim paranın hızlıca yatacağını sitesinde yazsa da bugün 14 Kasım ve gelişme yok. Banka kartı ile aldığımızı da belirteyim. Para tahminen ne zaman yatar? Ne Hepsiburada ne N11 ne de Amazon'da bu kadar saçma bir şekilde süreç yaşamadım. Trendyol hesabımı uzun süre önce silip kapatmıştım ama laptop en uygun orada satılıyor diye tekrar oluşturmuştum. Böyle saçmalık ile uğraşacağımı bilsem Amazon'dan falan yapardım siparişi.

Trendyol Müçteri hizmetlerine sorunu detaylıca anlatın, çözüm bulurlar.

Banka kartıyla büyük meblağ alışveriş yapmayınız. Bu tarz büyük alışverişleri kredi kartıyla yaparsanız daha güvende olursunuz. Trendyolda sıkıntı çıkmaz ama bilginiz olsun.

Endişe etmeyin. Bankanıza göre bu süreç bir kaç saatten bir kaç güne kadar uzayabiliyor. Ama trendyol kurumsal, paranız asla kalmaz.

Bekleyin süre uzayabilir ama paranız kalmaz. Ürün aldıktan sonra kartımı iptal etmiştim özel bir sebepten dolayı ürünü iade edince parayı yatıramadılar geri. 1 hafta sıkıntı oldu en son beni arayıp IBAN'ıma attılar ücreti karta atamadıkları için. Bir şekilde paranızı geri alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı