Trendyol kulaklık iadesini almadı

Arkadaşlar trk tech I12 denilen kulaklık aldım ürün bozuk, içini açtığımda tüm kablolar çıkıktı kapatıp iademi verdim geri geldi neymiş hijyen politikasına uymuyormuş ve tekrar da iade veremiyorum. Trendyol'la konuştum diyor ki servise gönderin 15 gün içerisinde gelsin ee öyle anca yapabilirsiniz diyor bu ne rezillik? Küçücük kulaklığı servise gönderip 15 20 gün beklemenin ne anlamı var? 100 liradan oldum ona yanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar trk tech I12 denilen kulaklık aldım ürün bozuk, içini açtığımda tüm kablolar çıkıktı kapatıp iademi verdim geri geldi neymiş hijyen politikasına uymuyormuş ve tekrar da iade veremiyorum. Trendyol'la konuştum diyor ki servise gönderin 15 gün içerisinde gelsin ee öyle anca yapabilirsiniz diyor bu ne rezillik? Küçücük kulaklığı servise gönderip 15 20 gün beklemenin ne anlamı var? 100 liradan oldum ona yanıyorum.

Amazon bu işin piridir koşulsuz iade alıyor adamlar. Geçmiş olsun bu arada.

Bu tarz ürünleri kutusundan açmadan önce videoya çekipte açmanız gerekiyordu. Geçmiş olsun iade dışında servise göndermek dışında başka bir seçenek yok.

kargo ve ürünlerin kutusunu açarken video alınmasından yanayım ama diğer yandan da video kaydı bir işe yaramıyor diye konuşanlar var hem de adı gibi öyle eminler :)

Bu arada Amazon dışında diğer siteler iade vs konularda sınıfta kalıyor ve bu yüzden bilerek yapıyorlar iade edilmiş veya bozuk ürünleri tekrar tekrar satıyorlar.

Son düzenleme:
Kulaklık vb gibi hijyen sınıfına girenler ürünleri iade edemezsiniz, ki mantıklı da. Üründe problem varsa servise göndermeniz gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı