Trendyol kullanılmış telefon gönderir mi?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
iPhone 13 alacağım ve en uygunu Trendyol'daki MediaMarkt satıcısı.

Şöyle bir yorumlarına bakayım dedim fakat yorumları pek iyi değil. 5 yıldız verenlerde öylesine vermiş onlarda memnun değil. Bazıları telefonun üstünden jelatin çıkmadığını, bu yüzden teşhir ürün olabileceğini falan söylemiş.

Bana da biraz mantıklı geldi çünkü diğer sitelerde fiyatlar 39 bin TL'lerde. Cidden böyle bir durum yaşanır mı? Sizin önerdiğiniz başka bir site var mı?

iPhone 13 alacağım ve en uygunu Trendyol'daki MediaMarkt satıcısı.

Şöyle bir yorumlarına bakayım dedim fakat yorumları pek iyi değil. 5 yıldız verenlerde öylesine vermiş onlarda memnun değil. Bazıları telefonun üstünden jelatin çıkmadığını, bu yüzden teşhir ürün olabileceğini falan söylemiş.

Bana da biraz mantıklı geldi çünkü diğer sitelerde fiyatlar 39 bin TL'lerde. Cidden böyle bir durum yaşanır mı? Sizin önerdiğiniz başka bir site var mı?
Media Markt sıkıntı çıkarmaz. Açıklamada teşhir yazmıyorsa alabilirsin. Bir de kötü yorumların satıcılarına bak.

Trendyol, hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden alınan telefonların büyük bir çoğunluğu, içerisindeki parçaların toplama olduğu, bazısının da hurda parçalardan toplanan cihazlar olması durumu var. Cümlem biraz garip oldu ama, cep telefonu teknik servisinde çalışıyorum durum bu şekilde. Güvenilmiyor pek. Forumda "ben aldım bir sorun olmadı ne alaka" şeklinde tersleyecek olan insanlar çıkacaktır mutlaka. O yüzden de diyorum ki, bu cihazda sorun olacağı anlamına gelmiyor, ama olmayacağı anlamına "hiç" gelmiyor. Diyelim ki sorun olmadı, kim ister 50-60-70 bin TL para verdiği telefonun içinin aslında bir çöplükten ibaret olmasını?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı