Trendyol kurye eylemi büyüyor

Trendyol yaptığı açıklamada gayet haklı. 10 bin TL'den fazla alan bile var. Bu kuryeler işin suyunu çıkardılar. Yok kışın siparişler fazla geliyor diye şikayet etmeler, 7-8 kat siparişimi getirmek yerine aşağı cagirmalar falan. Kuryesin sen kendine gel.

Sen bir kurye ol bakayim kışın ustune her şeyi giysen bile eve elin buz geliyorsun benzin ne kadar olmuş adam 10 kazaniyorsa aylik benzin zaten 3K civari.
 
Size memnuniyet verebilmek için iyi bir ruh halinde olması lazım. Bu maaşla nasıl bir ruh halinde olur sen düşün. Ben bile bu yaşımda çalışmaktan ruh halim saçmalamaya başladı. Ve benim işim onlarınkine göre biraz daha kolay.


Ağzından bal damlıyor kanka. Empati kurmak çok önemli.

Şimdi o kurye günde 15 saat değil de 8 saat çalıştığında aynı parayı kazanabilse, değil 7 kat 17 kat olsa da çıkar. He çoğu da çıkıyor zaten. Her işte olduğu gibi bu işte de bazen aksaklıklar oluyor. Adam belki mesaisinin son saatindeydi, belki sağlık sorunu var ama para için çalıştığından çıkamadı. He keyfi olarak da yapmış olabilir, suistimal eden çalışanlar da var ama canlı desteğe yazdığın zaman kupon tanımlıyorlar zaten. Bu adamı 15 saat çalıştıran sisteme laf etmeyip sadece iş aksatan kuryeye laf edilince hiçbir yere varamayız olay bu kadar basit.
 
Sen bir kurye ol bakayim kışın ustune her şeyi giysen bile eve elin buz geliyorsun benzin ne kadar olmuş adam 10 kazaniyorsa aylik benzin zaten 3K civari.

Neden kurye olacakmisim? Ben onlar gibi kısa yoldan para kazanma düşüncesinde değilim.

Her işin zorluğu var o halde herkes çıkıp ağlasın medyalarda.

Para verip hizmet bekliyorsam ve o hizmet beklentimin altında kalıyorsa eleştirmek en doğal hakkım. O zaman internetten ürün alınca ürün sorunlu gelirse gidip bir şey yapmayın, yazık onların da işi zor olmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onun kazandığı para onu benim aldığım hizmet beni ilgilendirir nokta.

Alıp seni sırtında taşımasını mı bekliyorsun? Nasıl bir hizmet anlayışınız var merak ettim doğrusu. Ben bu zamana kadar kuryelerden hiçbir sorun yaşamadım hepsi ürünleri hatasız kapıma kadar getirdi.
 
Yaşadığınız yer nasıl bilmiyorum ama bizim burada eve cidden sayılı kurye getiriyor evim sadece 3. katta.

Bizim evimiz müstakil yani getirmesi kolay ama ben bilerekten hem soğuk havada şoklanayım hem de adamı birkaç adım fazladan yormayım diye sitenin en dış kapısına gidiyorum. 2 adım atarak ölmem ama adamın belki hayır duasını alırım.
Bedavaya çalışmıyor diye köle olmasını beklemiyorsun değil mi?

Köle olmasını istemiyor köpeği olmasını istiyor.
 
Hocam zaten kuryeler haklı da Türkiye'de yaşıyoruz.7.5-8K falan kazansalar gayet iyi para bazı doktorlar bile o kadar kazanmıyor.Kurye olmak da zor bişey değil.Ehliyeti olan kurye olabilir kuryenin yeri dolar.Ne kadar zor meslekleri de olsa bu böyledir.Tüm mesele yerinin dolup dolmayacağı.Bilgisayar mühendisleri 50k kazanıyor hiç yorulmadan çünkü adamlar kendini geliştirmiş ve yerini dolduracak adam yok.O zaman inşaat işçileride 10bin 15bin alsın.
 

Geri
Yukarı