Rumblexs Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #1 İadem kabul edildikten sonra Trendyol cüzdanıma mı geçiyor para yoksa hesaba mı ve kaç gün sürüyor? Not: İş Bankası maximum kart ile taksitli bir şekilde almıştım ürünü.
İadem kabul edildikten sonra Trendyol cüzdanıma mı geçiyor para yoksa hesaba mı ve kaç gün sürüyor? Not: İş Bankası maximum kart ile taksitli bir şekilde almıştım ürünü.
8 893715 Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 171 19 Mart 2025 #2 Rumblexs dedi: İadem kabul edildikten sonra Trendyol cüzdanıma mı geçiyor para yoksa hesaba mı ve kaç gün sürüyor? Not: İş Bankası maximum kart ile taksitli bir şekilde almıştım ürünü. Genişletmek için tıkla... ürün kulanıldımı? eğer kulanıldıysa iyade edilmeye bilir
Rumblexs dedi: İadem kabul edildikten sonra Trendyol cüzdanıma mı geçiyor para yoksa hesaba mı ve kaç gün sürüyor? Not: İş Bankası maximum kart ile taksitli bir şekilde almıştım ürünü. Genişletmek için tıkla... ürün kulanıldımı? eğer kulanıldıysa iyade edilmeye bilir
kalsse Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 Rumblexs dedi: İadem kabul edildikten sonra Trendyol cüzdanıma mı geçiyor para yoksa hesaba mı ve kaç gün sürüyor? Not: İş Bankası maximum kart ile taksitli bir şekilde almıştım ürünü. Genişletmek için tıkla... Ödemeyi hangi yöntem ile yaptıysanız oraya aktarılır paranız. Genellikle 4-5 gün içerisinde iade yatar.
Rumblexs dedi: İadem kabul edildikten sonra Trendyol cüzdanıma mı geçiyor para yoksa hesaba mı ve kaç gün sürüyor? Not: İş Bankası maximum kart ile taksitli bir şekilde almıştım ürünü. Genişletmek için tıkla... Ödemeyi hangi yöntem ile yaptıysanız oraya aktarılır paranız. Genellikle 4-5 gün içerisinde iade yatar.