BANG & OLUFSEN Beoplay EX 9.2 mm Neodimyum Sürücü, Adaptif Aktif Gürültü Engelleme (ANC), IP57 Suya yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu kulaklığı 2 bin lira ucuzken alacaktım. Ama sahte veya 2.el çıkabilme ihtimalinden süpheleniyorum. Sizce alınır mı?
Satıcı Trendyol değil. Trendyol burada sadece aracı. SAFİRTEK satıcısını arastirabilirsiniz. İade etme hakkınız var sahte olduğunu düşünürseniz iade edersiniz.
BANG & OLUFSEN Beoplay EX 9.2 mm Neodimyum Sürücü, Adaptif Aktif Gürültü Engelleme (ANC), IP57 Suya yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu kulaklığı 2 bin lira ucuzken alacaktım. Ama sahte veya 2.el çıkabilme ihtimalinden süpheleniyorum. Sizce alınır mı?
Kulaklık değil ama çeşitli sahte ürünler Hepsiburada ve Trendyol'da dolu. Yani kulaklıkta da olmaması için bir sebep yok. Bir sürü satıcı var. Orjinalmiş gibi satıyorlar, hiçbir yaptırımda olmuyor bunlara. (denk gelinen ürünler; çamaşır deterjanı, lojitech ürünleri, termal macun vs.)