Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Hocam Trendyol'dan 699TL'ye sarftech T60 sipariş ettim fakat elime Blic T60 geldi sizce iade etmeli miyim? İade edip üstüne bir miktar para koyup Redragon almak daha mantıklı olur mu?
Hocam Trendyol'dan 699TL'ye sarftech T60 sipariş ettim fakat elime Blic T60 geldi sizce iade etmeli miyim? İade edip üstüne bir miktar para koyup Redragon almak daha mantıklı olur mu?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 87 16 Ağustos 2024 #2 Sarftech yazıyor ama Blic geliyor. Bende de öyleydi. Çakma sonuçta. İade edip üstüne para koyup en azindan bir Z11 falan alın. Üzer uzun vadede.
Sarftech yazıyor ama Blic geliyor. Bende de öyleydi. Çakma sonuçta. İade edip üstüne para koyup en azindan bir Z11 falan alın. Üzer uzun vadede.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Vınnnn dedi: Sarftech yazıyor ama Blic geliyor. Bende de öyleydi. Çakma sonuçta. İade edip üstüne para koyup en azindan bir Z11 falan alın. Üzer uzun vadede. Genişletmek için tıkla... E-yossoların fiyatları uçtu GK61 alınabilir.
Vınnnn dedi: Sarftech yazıyor ama Blic geliyor. Bende de öyleydi. Çakma sonuçta. İade edip üstüne para koyup en azindan bir Z11 falan alın. Üzer uzun vadede. Genişletmek için tıkla... E-yossoların fiyatları uçtu GK61 alınabilir.
Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 N1cht dedi: E-yossoların fiyatları uçtu GK61 alınabilir. Genişletmek için tıkla... 2.el mi aliyim yoksa sıfır mı?
N1cht dedi: E-yossoların fiyatları uçtu GK61 alınabilir. Genişletmek için tıkla... 2.el mi aliyim yoksa sıfır mı?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #5 Osman Dayan dedi: 2.el mi aliyim yoksa sıfır mı? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Buradan alabilirsin ama gümrükte kalır mı bilemiyorum.
Osman Dayan dedi: 2.el mi aliyim yoksa sıfır mı? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Buradan alabilirsin ama gümrükte kalır mı bilemiyorum.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 2 yıldır kullanıyorum, 2 yıl dayanması bile bir mucize. Ben aldığımda 200TL'ydi. fakat şuanki fiyatına değmez. Tuşlar çift basıyor. Kronik sorunlu.
2 yıldır kullanıyorum, 2 yıl dayanması bile bir mucize. Ben aldığımda 200TL'ydi. fakat şuanki fiyatına değmez. Tuşlar çift basıyor. Kronik sorunlu.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 87 16 Ağustos 2024 #7 N1cht dedi: Amazon.com.tr Buradan alabilirsin ama gümrükte kalır mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Vergi dahil 30 euroyu geçmiyor ise kalmaz.
N1cht dedi: Amazon.com.tr Buradan alabilirsin ama gümrükte kalır mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Vergi dahil 30 euroyu geçmiyor ise kalmaz.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #8 Vınnnn dedi: Vergi dahil 30 euroyu geçmiyor ise kalmaz. Genişletmek için tıkla... Evet baktım şimdi ucu ucuna kurtarıyor.
Vınnnn dedi: Vergi dahil 30 euroyu geçmiyor ise kalmaz. Genişletmek için tıkla... Evet baktım şimdi ucu ucuna kurtarıyor.
Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #9 N1cht dedi: Amazon.com.tr Buradan alabilirsin ama gümrükte kalır mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu değil de büyük bir şey önerebilir misiniz?
N1cht dedi: Amazon.com.tr Buradan alabilirsin ama gümrükte kalır mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu değil de büyük bir şey önerebilir misiniz?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #10 Osman Dayan dedi: Hocam bu değil de büyük bir şey önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... E-YOOSO Z94 USB mechanisch gamingtoetsenbord Bedraad Monochroom Backlit 94-toetsen Russisch Braziliaans Portugees voor Compute Laptop PC - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com İndirim beklersen gümrükte takılmaz. Diğer türlü vergisiz hali bile gümrükten geçmiyor.
Osman Dayan dedi: Hocam bu değil de büyük bir şey önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... E-YOOSO Z94 USB mechanisch gamingtoetsenbord Bedraad Monochroom Backlit 94-toetsen Russisch Braziliaans Portugees voor Compute Laptop PC - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com İndirim beklersen gümrükte takılmaz. Diğer türlü vergisiz hali bile gümrükten geçmiyor.