Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #121 Tekrar yazıyorum buraya, 20 TL alabilmeniz için mobil uygulamadan giriş yapıp telefon numaranızı onaylatmanız gerekiyor.
Tekrar yazıyorum buraya, 20 TL alabilmeniz için mobil uygulamadan giriş yapıp telefon numaranızı onaylatmanız gerekiyor.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 25 Haziran 2020 #122 bados123 dedi: Steam cüzdan kodu alışverişinde geçerli değil yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kitap alırım kedilere mama alırız sorun yok .
bados123 dedi: Steam cüzdan kodu alışverişinde geçerli değil yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kitap alırım kedilere mama alırız sorun yok .
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Haziran 2020 #123 hahaxd dedi: 120TL steam kod alabildim. Kaldırmasalar 300'e kadar yolu vardı. Genişletmek için tıkla... Bu kadar bencil olmaya gerek yok. Hadi aldın bunu bir meziyetmiş gibi yayma bari.
hahaxd dedi: 120TL steam kod alabildim. Kaldırmasalar 300'e kadar yolu vardı. Genişletmek için tıkla... Bu kadar bencil olmaya gerek yok. Hadi aldın bunu bir meziyetmiş gibi yayma bari.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 25 Haziran 2020 #124 Acınası.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 25 Haziran 2020 #125 Onda da geçerli değil, denedim. Kullanamıyorum. Olmazsa hesabı sileriz, sorun değil.
Levoo Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 726 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Haziran 2020 #126 USB çoklayıcı almak istiyorum yok, kulaklık çoklayıcı alayım diyorum yok. Steam cüzdan kodu zaten alamıyoruz ne alalım bu 20TL ile? Kullanamıyoruz.
USB çoklayıcı almak istiyorum yok, kulaklık çoklayıcı alayım diyorum yok. Steam cüzdan kodu zaten alamıyoruz ne alalım bu 20TL ile? Kullanamıyoruz.
Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #127 Hoaxer dedi: Bu kadar bencil olmaya gerek yok. Hadi aldın bunu bir meziyetmiş gibi yayma bari. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi birkaç mesaj üstte ben de başka bir arkadaşa anlatmaya çalıştım ama anlamayacak şahıslar olduğunu fark ettiğim için bıraktım.
Hoaxer dedi: Bu kadar bencil olmaya gerek yok. Hadi aldın bunu bir meziyetmiş gibi yayma bari. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi birkaç mesaj üstte ben de başka bir arkadaşa anlatmaya çalıştım ama anlamayacak şahıslar olduğunu fark ettiğim için bıraktım.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 25 Haziran 2020 #128 Monolova dedi: Acınası. Genişletmek için tıkla... Yüce Lordum biz ölümlülerin dünyevi arzuları size ters ve noksan geldiği için özür dileriz.
Monolova dedi: Acınası. Genişletmek için tıkla... Yüce Lordum biz ölümlülerin dünyevi arzuları size ters ve noksan geldiği için özür dileriz.
S Skilinc33 Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 389 Çözümler 3 25 Haziran 2020 #129 Ben 20₺'yi alabildim ancak 20lik steam cüzdan kodu almaya çalışınca karttan çekmeye çalışıyor parayı, trendyol cüzdanı kullan diye bir ibare çıkmıyor. Nasıl kullanacağım bu bakiyeyi?
Ben 20₺'yi alabildim ancak 20lik steam cüzdan kodu almaya çalışınca karttan çekmeye çalışıyor parayı, trendyol cüzdanı kullan diye bir ibare çıkmıyor. Nasıl kullanacağım bu bakiyeyi?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 25 Haziran 2020 #130 honigstein dedi: Yüce Lordum biz ölümlülerin dünyevi arzuları size ters ve noksan geldiği için özür dileriz. Genişletmek için tıkla... Güldürdünüz beni Yanlış anlaşılmak istemedim ama 20 lira için bu duruma gelinmesi beni kötü hissettirdi.
honigstein dedi: Yüce Lordum biz ölümlülerin dünyevi arzuları size ters ve noksan geldiği için özür dileriz. Genişletmek için tıkla... Güldürdünüz beni Yanlış anlaşılmak istemedim ama 20 lira için bu duruma gelinmesi beni kötü hissettirdi.