Flappy Megapat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 198 Yer Asgardia 16 Mart 2022 #21 Temel bir gün tanıdığı bir Yahudi'yle karşılaştığında durup aniden yüzüne bir tokat atmış. Yahudi şaşkınlıkla: -Ne oldu da durup dururken vurdun? -İsa'yı siz öldürmüşsinuz Yahudi şaşkınlıkla: -Yahu o 2 bin sene önceydi ama Temel: -Olsun. Ben yeni duydum!
Temel bir gün tanıdığı bir Yahudi'yle karşılaştığında durup aniden yüzüne bir tokat atmış. Yahudi şaşkınlıkla: -Ne oldu da durup dururken vurdun? -İsa'yı siz öldürmüşsinuz Yahudi şaşkınlıkla: -Yahu o 2 bin sene önceydi ama Temel: -Olsun. Ben yeni duydum!
F Furkan35kaya Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 730 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Xpg 16 gb ram R3 3300x Longline sata 500gb ssd Zoko 600w 80+ Asus rog strix 2060 Asus tuf b450m pro Asus kasa Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #22 429905 dedi: Bizim şehre yeni gelmiş Instagram'da reklamlarda görüp, "gelsede yesem keşke ya" dediğim bir şeydi 4 5 tane hesap açıp köfteci Yusuf yedim Genişletmek için tıkla... Ben başka telefonlardan falan birkaç kere yapabildim anca kart numarası aynı olması bir şey fark ediyor mu ya da başka telefondan yapınca kayıtlı telefon girince bir şey değişiyor mu?
429905 dedi: Bizim şehre yeni gelmiş Instagram'da reklamlarda görüp, "gelsede yesem keşke ya" dediğim bir şeydi 4 5 tane hesap açıp köfteci Yusuf yedim Genişletmek için tıkla... Ben başka telefonlardan falan birkaç kere yapabildim anca kart numarası aynı olması bir şey fark ediyor mu ya da başka telefondan yapınca kayıtlı telefon girince bir şey değişiyor mu?
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 18 Ocak 2023 #23 Halen geçerli mi?