Trendyol Yemek'ten söylenen siparişte böcek çıktı

Hocam uğraşırsanız deli para kaldırırsınız.
İşte tam da bu sebepten dolayı bizden hiçbirşey olmuyor. Uğraşın hocam deli para kaldırmak için uğraşın. Hem baklava bedavaya gelsin hemde deli para kaldıralım :D Simülasyonu yanlış oynuyorsun dostum. Hacı hacıyı mekke de severmiş. Bir gün o kaldırdığın paralar sana da kaldırır haberin olsun.

İşte tam da bu sebepten dolayı bizden hiçbirşey olmuyor. Uğraşın hocam deli para kaldırmak için uğraşın. Hem baklava bedavaya gelsin hemde deli para kaldıralım :D Simülasyonu yanlış oynuyorsun dostum. Hacı hacıyı mekke de severmiş. Bir gün o kaldırdığın paralar sana da kaldırır haberin olsun.
Lüx bir yerin yemeğinde böcek çıkmış. Ciddi bir prestij kaybı. Böcek çıkması orada bir hijyen eksikliği olduğuna işaret. Bugün bende çıkar yarın sende. Bu hatanın tekrarlanmaması için şikayet etmekte bir yanlış göremiyorum.

Hocam yanmış fıstık böcek şekline bürünmüş de olabilir.

Hocam yanmış fıstık böcek şekline bürünmüş de olabilir.
Hocam alakası yok du yanmayla bildiğin gövdesi kanatları felen vardı görseli trendyola gönderdim elimde tutmayı unutmuşum şuan atamıyorum.
ECE37CD4-A13E-4C5B-A094-26FD77CE3280.jpeg

Ne anlatıyorsun? tabi adam hakkını arayacak isterse niyeti para kaldırmak olsun. Bence sizin gibi sesi çıkmayan, hakkını savunamayan insanlar yüzünden hiçbir şey olmuyor bizden. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne anlatıyorsun? tabi adam hakkını arayacak isterse niyeti para kaldırmak olsun. Bence sizin gibi sesi çıkmayan, hakkını savunamayan insanlar yüzünden hiçbir şey olmuyor bizden. 😀
Sen ne anlatıyorsun oğlum ? Hakkını savunmamasın mı dedim ? Para kaldırma anlayışı saçma. Bunu söylüyorum sadece. Üslubuna dikkat edersen sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı