Trendyol yorumsuz ürün alınır mı?

ROSD

Hectopat
Yer
istanbul/kartal
Ben Trendyol'dan AMD işlemci satın alacağım ancak satıcının hiç yorumu yok. Hiç kimse de soru sormamış. Güvenmeli miyim hani malum fiyatlardan dolayı?

Ben Trendyol'dan AMD işlemci satın alacağım ancak satıcının hiç yorumu yok. Hiç kimse de soru sormamış. Güvenmeli miyim hani malum fiyatlardan dolayı?
Tavsiye etmem.

Satıcı'nın diğer platformlarda dükkanı varsa oralardaki yorumlara bakabilirsiniz. Bu durumun tersini yaşadım. Trendyol'da iyi yorumları olan satıcının çiceksepetindeki yorumlarından teşhir ürün sattığını öğrenmiştim.

Hepsiburada veya Amazon olsaydı sorun olmazdı ama Trendyol alıcıyı korumak kısmında biraz sıkıntılı. Yine de işlemciler aşırı nadir bozulan şeyler. Yani eğer sıfırsa ve piyasanın geneline göre iyi bir fiyatsa belki alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…