Trendyol'da Nethouse satıcısından bilgisayar almak güvenli midir?

Eğer normal bir insan isen, yaptıklarının suçunun senin olduğunu kabullenebilen biri isen, önyargısı az-olmayan biri isen okuma yoksa boş yapmış dersin, haydi o zmn oku;



Şu insanlardaki garantiye götürme mevzusunu hiç anlamamışımdır. Yani kendiniz biraz kurcalayın neyi var neyi yok. Yani garantisini bozmamak içinse yine sizi anlamam. Garanti denilen şey bir zalimlik. Demem o ki hayatı tek taraflı düşünmeyin. Bakkaldan çıkarken çalışana iyi işler deseniz bile onun işinin ne kadar zor olduğunu anlayamazsınız. Onun her gün o iş yerini açması ona ne kadar zalimlik getirmesi gibi. Yani hayata bir kare gibi bakmayın, hayat bir dairedir. Bir şeyin nasıl yapıldığını merak edin. Biraz duyar kastım gibi oldu ama amacım emin olun ki o değil.
Bu nasıl bi mantık bu garantiler için extra ücret bile ödüyoruz peki şöyle sorayım sence bilgisayarda büyük bi sorun olmasaydı yenisini verirler miydi ? Bu sorunun düzelme ihtimali olsa zaten düzeltirlerdi yenisini vermektense bunu sende anlayabilirdin
 
Bu nasıl bir mantık bu garantiler için extra ücret bile ödüyoruz peki şöyle sorayım sence bilgisayarda büyük bir sorun olmasaydı yenisini verirler miydi? Bu sorunun düzelme ihtimali olsa zaten düzeltirlerdi yenisini vermektense bunu sende anlayabilirdin.

Yani ben gelen ürünün bozuk gelip, değiştirilmesine karşı değilim. Ama ürünü bir süre kullandın ve sonra bozuldu bilmediğin bir şey yüzünden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı