efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı?
Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı?
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #2 efeekaya dedi: Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama her yerde geçiyor Papara.
efeekaya dedi: Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama her yerde geçiyor Papara.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 efeekaya dedi: Bu karta para yükleyip Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, zaten bunun için var.
efeekaya dedi: Bu karta para yükleyip Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, zaten bunun için var.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.786 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Aralık 2020 #4 Papara Black kart bildiğiniz banka kartı gibidir, yani hata vs. vermez. Kendim kullanıyorum ve yurt dışı alışveriş için dahi kullanabiliyorum.
Papara Black kart bildiğiniz banka kartı gibidir, yani hata vs. vermez. Kendim kullanıyorum ve yurt dışı alışveriş için dahi kullanabiliyorum.
2 285004 Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Aralık 2020 #5 efeekaya dedi: Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı? Genişletmek için tıkla... Denemeye gerek yok hocam. Zaten her yerde geçiyor.
efeekaya dedi: Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı? Genişletmek için tıkla... Denemeye gerek yok hocam. Zaten her yerde geçiyor.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 23 Aralık 2020 #6 efeekaya dedi: Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, internetten veya yüzyüze olarak istediğiniz yerde Papara kullanabilirsiniz.
efeekaya dedi: Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, internetten veya yüzyüze olarak istediğiniz yerde Papara kullanabilirsiniz.
vlknk13 Decapat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #7 efeekaya dedi: Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz, Sadece black kartı değil sanal kart oluşturup onu da kullanabilirsiniz.
efeekaya dedi: Soru basit. Papara Black kartım var. Bu karta para atıp Trendyol'da alışveriş yapabilir miyim? Alışveriş yaparken hata verir mi? Deniyen var mı? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz, Sadece black kartı değil sanal kart oluşturup onu da kullanabilirsiniz.
ibrahim139 Femtopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #8 Efe10 dedi: Evet, zaten bunun için var. Genişletmek için tıkla... Ama trendyolda banka onay vermedi diyor olmuyor
Efe10 dedi: Evet, zaten bunun için var. Genişletmek için tıkla... Ama trendyolda banka onay vermedi diyor olmuyor
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #9 ibrahim139 dedi: Ama trendyolda banka onay vermedi diyor olmuyor Genişletmek için tıkla... Ben black kartım ile sorunsuz alışveriş yapmıştım Trendyol 'dan.
ibrahim139 dedi: Ama trendyolda banka onay vermedi diyor olmuyor Genişletmek için tıkla... Ben black kartım ile sorunsuz alışveriş yapmıştım Trendyol 'dan.
E Elifoflz Yoctopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Nisan 2022 #10 CVV bölümünü nasıl doldurabilirim?