Evet beğendim. Zaten bol paça pantolon hep almak isterdim. Birçok var ama okul siyah istediği için bunu beğendim. Cevabınız için teşekkür ederim.Gayet normal fiyat. Siz beğendiyseniz 1 gram bile umursamayın dediklerini.
Evet beğendim. Zaten bol paça pantolon hep almak isterdim. Birçok var ama okul siyah istediği için bunu beğendim. Cevabınız için teşekkür ederim.Gayet normal fiyat. Siz beğendiyseniz 1 gram bile umursamayın dediklerini.
Evet beğendim. Zaten bol paça pantolon hep almak isterdim. Birçok var ama okul siyah istediği için bunu beğendim. Cevabınız için teşekkür ederim.
Ben uzaktan bile görüldüğünde ben kaliteliyim diye bağıran pantolonları zara ve bershka da gördüm. Onlar da zaten 800 TL'di. Fotoğraf dan gözüktüğü üzere sizinki de iyi duruyor.İlk defa iyi diyen sizsiniz yemin ederim herkes diyor 1 pantolona 500 mü verilir diye ben de böyle konu açmak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.