DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Trendyol'da ürün aldım ama daha sipariş hazırlanıyor bile yazmadı. Eğer iptal edersem en erken kaç günde para geri gelir? Not: Trendyol asistan bana siparişiniz hazırlanıyor dedi ama sipariş detay bölümünde siparişiniz alındı yazıyor. Acaba hangisi doğru? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 30,5 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar Trendyol'da ürün aldım ama daha sipariş hazırlanıyor bile yazmadı. Eğer iptal edersem en erken kaç günde para geri gelir? Not: Trendyol asistan bana siparişiniz hazırlanıyor dedi ama sipariş detay bölümünde siparişiniz alındı yazıyor. Acaba hangisi doğru?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 1 gün içinde yapılıyor. Dün akşam iptal ettim bugün sabah geldi kartıma.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 17 Mayıs 2021 #3 DarkAngel789 dedi: Arkadaşlar Trendyol'da ürün aldım ama daha sipariş hazırlanıyor bile yazmadı. Eğer iptal edersem en erken kaç günde para geri gelir? Not: Trendyol asistan bana siparişiniz hazırlanıyor dedi ama sipariş detay bölümünde siparişiniz alındı yazıyor. Acaba hangisi doğru? Genişletmek için tıkla... Anında geliyor bana iade. Tabii ürün hazırlanmaya başlamadıysa.
DarkAngel789 dedi: Arkadaşlar Trendyol'da ürün aldım ama daha sipariş hazırlanıyor bile yazmadı. Eğer iptal edersem en erken kaç günde para geri gelir? Not: Trendyol asistan bana siparişiniz hazırlanıyor dedi ama sipariş detay bölümünde siparişiniz alındı yazıyor. Acaba hangisi doğru? Genişletmek için tıkla... Anında geliyor bana iade. Tabii ürün hazırlanmaya başlamadıysa.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #4 Peki hangisi doğru hazırlanıyor mu? Siparişinizi aldık mı?
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 Önce siparişi aldık , sonra hazırlanıyor ve satıcıya göre para iadesi değişir bazen 1 gün gazen bir kaç gün , çok nadir ki olur bir kaç saat için de .
Önce siparişi aldık , sonra hazırlanıyor ve satıcıya göre para iadesi değişir bazen 1 gün gazen bir kaç gün , çok nadir ki olur bir kaç saat için de .
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #6 clay camel dedi: Önce siparişi aldık, sonra hazırlanıyor ve satıcıya göre para iadesi değişir bazen 1 gün gazen birkaç gün, çok nadir ki olur birkaç saat için de. Genişletmek için tıkla... Şu resme baksana kendileriyle çelişiyorlar adeta. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 30,5 KB · Görüntüleme: 64
clay camel dedi: Önce siparişi aldık, sonra hazırlanıyor ve satıcıya göre para iadesi değişir bazen 1 gün gazen birkaç gün, çok nadir ki olur birkaç saat için de. Genişletmek için tıkla... Şu resme baksana kendileriyle çelişiyorlar adeta.
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #7 Her zaman ki uyarı , her ne aldı isen iptal yada devam edebilirsin .