Trendyol'dan alınan 860 EVO kullanılmış çıktı

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır teker teker bilgisayarı parçalarımı alıyorum. Technopat'taki konularım bunu kanıtlıyor. Trendyol'dan 29 Kasım tarihinde, Mehmet Uğur adlı satıcıdan 860 EVO 500 GB almıştım. Bir süre sonra da Vatan Bilgisayar'dan 970 Evo almıştım. Bilgisayarı çalışır duruma getirene kadar kutularında durdular. CrystalDiskInfo'dan baktığımda 860 Evo'nun çalışma saati 308 saat yazıyor. 970 Evo'da ise 183 saat yazıyor. (Bunda sorun yok ben kullandım.) Ancak 860 Evo'nun çalışma saatinin 308 olması imkansız. Aynı zamanda çalıştırdım SSD diskleri. Uzun süre sonra bilgisayar taktığım için satıcıya bunu nasıl kanıtlayacağımı bilmiyorum. Bu SATA SSD'yi kullanmaya devam etmeli miyim? Teşekkürler.

1603055506707.png

1603055492245.png

İade etme şansınız bence yok. Kanıtlanamaz bir durum çünkü. Okuma yazma hızlarında sıkıntı yoksa, bozuk hücre yoksa bence kullanın.
Ve de bir hatırlatma geçmek istiyorum amacım kimsenin ekmeği ile oynamak değil ama satın aldığınız sitenin satıcı olmasına dikkat edin. Örneğin; Hepsiburada'dan bir ürün alıyorsanız satıcı Hepsiburada olsun.

İade ürünlerin tekrar satıldığı herkes tarafından biliniyor. İade edip uğraşmak sizin elinizde. Fazla takmıyorsanız uğraşmaya değeceğini sanmıyorum. Ürünün fatura kesim tarihi/garantisi süresini fazlasıyla etkileyen bir şey değilse kullanmaya devam edin.
Hocam normalde ilk günden kullanmaya başlayabilseydim iade ederdim. Ancak şuan nasıl kanıtlarım bilmiyorum. Bu arada garantiye etki etmiyor sanırım.
İade etme şansınız bence yok. Kanıtlanamaz bir durum çünkü. Okuma yazma hızlarında sıkıntı yoksa, bozuk hücre yoksa bence kullanın.
Ve de bir hatırlatma geçmek istiyorum amacım kimsenin ekmeği ile oynamak değil ama satın aldığınız sitenin satıcı olmasına dikkat edin. Örneğin; Hepsiburada'dan bir ürün alıyorsanız satıcı Hepsiburada olsun.
Hocam kuponla birlikte uyguna geliyordu. O yüzden öyle almıştım. Bozuk hücreyi nereden anlayabilirim?

SSD oldukça kaliteli. Bir sorunu var mı yok mu emin ol. Boş yere iade edildiğini sanmıyorum. Yüksek ihtimalle ilk alan iade ettikten sonra kasa kasa gezdi o SSD. Herkes kullanıldığı için iade etmiştir. Benim için sorun olmaz diyorsanız kullanın. Sorunu olmadığından emin olun.

Hocam normalde ilk günden kullanmaya başlayabilseydim iade ederdim. Ancak şu an nasıl kanıtlarım bilmiyorum. Bu arada garantiye etki etmiyor sanırım.

Hocam kuponla birlikte uyguna geliyordu. O yüzden öyle almıştım. Bozuk hücreyi nereden anlayabilirim?

HD Tune ile tarama gerçekleştirin.
Error Scan sekmesi var, oradan yapın. Hızlı seçeneği kapalı olsun.

SSD oldukça kaliteli. Bir sorunu var mı yok mu emin ol. Boş yere iade edildiğini sanmıyorum. Yüksek ihtimalle ilk alan iade ettikten sonra kasa kasa gezdi o SSD. Herkes kullanıldığı için iade etmiştir. Benim için sorun olmaz diyorsanız kullanın. Sorunu olmadığından emin olun.
14 gün içinde bu kadar saat nasıl kullanılmış anlamadım. Sorunu olmadığından tam olarak nasıl emin olabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı