Trendyol'dan alınan PS5 iade süreci

sezginyiilmaz

Hectopat
Merhaba Trendyol'dan PS5 Slim dijital Astro Bot'lu sürümü aldım. Cihaz Bilkom garantili. Astro Bot kodunu kazımadım bu arada. Geldikten sonra cihazın performansını beğenmediğim için iade için satıcıya yazdım fakat "cihaz Bilkom garantisi altında firmadan rapor almanız gerekiyor tekrar satılabilir diye" dedi. Ne yapmam gerekiyor?

Doa raporu istemişler sanırım, satış sonrası destek için satıcı ve ithalatçı alıcıya destek olmak zorunda. Siz satıcıya "size kargolayacağım siz gerekeni yaparsınız" diyebilirsiniz veya Bilkom'u arayıp süreci anlatıp destek talep edebilirsiniz.

Doa raporu istemişler sanırım, satış sonrası destek için satıcı ve ithalatçı alıcıya destek olmak zorunda. Siz satıcıya "size kargolayacağım siz gerekeni yaparsınız" diyebilirsiniz veya Bilkom'u arayıp süreci anlatıp destek talep edebilirsiniz.

Peki hocam faturada dünya PC elektronik bilgileri yazıyor bununla mı Bilkom'la mı iletişime geçmem gerekiyor.

Trendyol şaka gibi, biz bayramdan önce TV aldık ve kutudan kırık çıktı, üstelik kolide hiçbir hasar yok ve koliyi servis açtı. Keyfi şekilde servisin servis fişini beğenmediler ve servisle iletişime geçip istedikleri gibi yeniden düzenlettim ancak bana TV 'yi geri gönderdiler. Şimdi tekrardan iade edebilmek için basit bir kargo kodunu bile oluşturmaktan aciz bir şirket. Eğer yarın sonuç alamazsam Tüketici Hakları 'na başvuru yapacağım. Bunlara sağlam cezalar kesilmesi gerekiyor.

Amazon iade konusunda iyidir ancak benim TV ile ilgili yaşadığım süreci göz önünde bulundurunca gelecek sonuca göre en kısa sürede THH başvurusu yapmanızı tavsiye ederim. Ben Hepsiburada 'dan yıllar önce GPU almıştım ve bariz coilwhine vardı, aynı şekilde paketleyip iade etmiştim ve servisle falan uğraştırılmayıp direkt iade almışlardı. İnternetten alışverişte ipler daha çok müşterinin elinde ancak siteler sanki değilmiş gibi davranıyor...

Yeni konular

Geri
Yukarı