Trendyol'dan alınan Razer DeathAdder V2 için iade yerine değişim yapılabilir mi?

iTouclyxStrafe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar farem bozuldu, yetkili servise gönderdim. Dün bir mesaj aldım iade/değişim faturası diye. Ürünü Trendyol'dan aldım. Trendyol canlı desteğe bağlanıp konuyu anlattım. Fakat onlar bana farenin elinizde olması gerekmektedir dedi. Yetkili servisle mesajlaşmamda eğer arızalı ürünü sizde gönderirsek iade/değişim faturası iptal olur dediler. Şimdi benim aldıgım zaman 1300 TL idi mouse, şu an cok daha pahalı. O yüzden iade istemiyorum, ne yapabilirim? Şu an bir mail verdiler oraya yazmamı istediler.

Adsız.png

WhatsApp Görsel 2024-08-05 saat 19.27.48_1aa41952.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar farem bozuldu, yetkili servise gönderdim. Dün bir mesaj aldım iade/değişim faturası diye. Ürünü Trendyol'dan aldım. Trendyol canlı desteğe bağlanıp konuyu anlattım. Fakat onlar bana farenin elinizde olması gerekmektedir dedi. Yetkili servisle mesajlaşmamda eğer arızalı ürünü sizde gönderirsek iade/değişim faturası iptal olur dediler. Şimdi benim aldıgım zaman 1300 TL idi mouse, şu an cok daha pahalı. O yüzden iade istemiyorum, ne yapabilirim? Şu an bir mail verdiler oraya yazmamı istediler.

Eki Görüntüle 2275490

Eki Görüntüle 2275492

Ne zaman almıştınız.

Eki Görüntüle 2275490

Eki Görüntüle 2275492
Trendyol yine saçmalamış.

Servis raporu değişim için yeterli bir belgedir, ürüne gerek yok.

Technopat sosyal'de yaklaşık 2 3 ay önce aynı şekilde bir konundaha açılmıştı, Trendyol kabul etmiyordu. Çözüldü diye hatırlıyorum o konuyu bulursanız çözüm işinize yarayabilir.

Trendyol yine saçmalamış.

Servis raporu değişim için yeterli bir belgedir, ürüne gerek yok.

Technopat Sosyal'de yaklaşık 2 3 ay önce aynı şekilde bir konundaha açılmıştı, Trendyol kabul etmiyordu. Çözüldü diye hatırlıyorum o konuyu bulursanız çözüm işinize yarayabilir.

Nasıl bulabilirim hocam.

Hocam baktım da çözüm yok ki. Bir de benim satın aldıgım satıcı Trendyol değil.

Hocam bir de bir şey soracağım bu direk Razer'e mail atsam yardımcı olurlar mı acaba? Şu an Trendyol destek ve servisin destek mailine mail attım.

Hocam mesajları tekrar okudum adamlar diyorlarki değişim yapmak icin elimizde o farenin stoku yok.
İade yapacaklar galiba fakat iade parasıyla ben alamam ki o mouse yi tekrardan yapabileceğim bir şey var mı mouse da cok alışmıştım.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı