- Makaleler
- 3
1200'lerde dahili grafik birimi yok.İkinci elden r3 1200'e yönelmeni tavsiye ederim. Apu istiyorsan ve bütçeni yaklaşık 150tl arttırabilirsen 2200g alabilirsin.
1200'lerde dahili grafik birimi yok.İkinci elden r3 1200'e yönelmeni tavsiye ederim. Apu istiyorsan ve bütçeni yaklaşık 150tl arttırabilirsen 2200g alabilirsin.
![]()
Snowman M200 (AMD/Intel Uyumlu) CPU Soğutucu R - PttAVM
Snowman M200 (AMD/Intel Uyumlu) CPU SoÄutucu Rainbow Fan Ãcretsiz Kargo - 2025www.pttavm.com
Bu daha iyi olur açıkçası. Bütçeniz yoksa Wraith Stealth daha iyi olur 50 TL'ye bence.
İkinci elden R3 1200 bakarsam ekran kartının parasını siz mi vereceksiniz?
1200'lerde dahili grafik birimi yok.
Anakart uygunsa alabilirsin. 200 TL fazla verip 2200G alma şansın da var.
![]()
Snowman M200 (AMD/Intel Uyumlu) CPU Soğutucu R - PttAVM
Snowman M200 (AMD/Intel Uyumlu) CPU SoÄutucu Rainbow Fan Ãcretsiz Kargo - 2025www.pttavm.com
Bu daha iyi olur açıkçası. Bütçeniz yoksa Wraith Stealth daha iyi olur 50 TL'ye bence.
Anakart uygunsa alabilirsin. 200 TL fazla verip 2200G alma şansın da var.
Bunda da bir tane var zaten. Sorun olmaz.Anakart Gigabyte B450M S2H işlemci soğutucu için bir giriş lazimmiş o yüzden bu soğutucudan emin olamadim.
Bunda da bir tane var zaten. Sorun olmaz.
Yorumunu değiştirmek yerine cevap olarak yazabilirsin.Önerim iki cümleden ibaret. Birinci cümleyi okuyanlara sıradaki cümleye geçmelerini tavsiye ediyorum.
Hocam baktım ama 800'e Ryzen 2200G bulamadim.
Yorumunu değiştirmek yerine cevap olarak yazabilirsin.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.