Trendyol'dan ihracatçı garantili alınan PS5'in kutusu açık geldi

Elyidos

Kilopat
Merhaba Trendyol'dan PS5 Slim aldım ancak kutusu açık gibiydi. Ayrıca kutusundaki seri numarasıyla cihazın üzerinde seri numarası + ülke kodu farklı. DualSense'te de küçük bir deforme var. Kargoyu açarken videoya aldım, kayıtların hepsi elimde. PlayStation'da sıkıntı yok gibi çizik vs. ama henüz denemedim. Değişim yapmalı mıyım sıkıntı olur mu yoksa kullanmaya başlamalı mıyım?
Fotoğrafları ekte.

Dosya Ekleri

• kol.jpg
    kol.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 76
  • kutu1.jpg
    kutu1.jpg
    160,4 KB · Görüntüleme: 70
  • kutu2.jpg
    kutu2.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba Trendyol'dan PS5 Slim aldım ancak kutusu açık gibiydi. Ayrıca kutusundaki seri numarasıyla cihazın üzerinde seri numarası + ülke kodu farklı. DualSense'te de küçük bir deforme var. Kargoyu açarken videoya aldım, kayıtların hepsi elimde. PlayStation'da sıkıntı yok gibi çizik vs. ama henüz denemedim. Değişim yapmalı mıyım sıkıntı olur mu yoksa kullanmaya başlamalı mıyım?
Fotoğrafları ekte.

Gumrukten gecerken içi açılmış olabilir.

Fotoğrafları ekte.
İade et

Cihaz sıfır ama DualSense'i değiştirecekler. Kutu içinde ısrar ettim bakalım. Cok uyguna 9 taksitle aldım o yüzden tekrar aynı fiyat avantajını yakalayamayabilirim. Kararsız kaldım.

Bir de şunu soracağım içinde 2.1 destekli HDMI çıkmıyor muydu PS5'in. Ayrıca bazı oyunlarda yüklerken PS5 için indir seçeneği çıkıyordu. God of of War'da başlarken PlayStation 4'ünüzü kontrol edin yazdı? Bilen cevaplayabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı