Trendyol'dan satın alınan ürün kargoda kayboldu

Bulamazlar ise gönderirler. Zararı kargo firması karşılar.
Ben Trendyol'da talep açtım, kargo şirketi, Trendyol'un sorusuna 6 iş gününde cevap bile vermedi :) 12 gündür çözüm bekliyorum, hiçbir şekilde yardımcı olmuyor kimse. Ücret iadesi için hala daha 4 gün daha bekletiyor trendyol. Ki ücret iadesi yapacaklar mı o da kesin değil.

@Nizel G Kaybolan ürün "belki bulunur" bahanesiyle ücret iadesi yapmama yolunu seçiyor mu bunlar? Paramın üstüne yatarlar mı sizce?

Ben Trendyol'da talep açtım, kargo şirketi, Trendyol'un sorusuna 6 iş gününde cevap bile vermedi :) 12 gündür çözüm bekliyorum, hiçbir şekilde yardımcı olmuyor kimse. Ücret iadesi için hala daha 4 gün daha bekletiyor Trendyol. Ki ücret iadesi yapacaklar mı o da kesin değil.

@Nizel G kaybolan ürün "belki bulunur" bahanesiyle ücret iadesi yapmama yolunu seçiyor mu bunlar? Paramın üstüne yatarlar mı sizce?

Yatarlarsa THH başvurursunuz. O para alınır mutlaka ama gün gittikçe değeri kayboluyor. Enflasyon ve dolar ortada.

@aerosimit Kaybolan ürün "belki bulunur" bahanesiyle ücret iadesi yapmama yolunu seçiyor mu bunlar?
Öyle zaten. Öteleyebildikleri kadar öteliyorlar. Teslimat durumunda 20 gün sıkışmamış kargo kayıp sayılmıyor satıcı panelinde, talep oluşturulamıyor.

Paramın üstüne yatarlar mı sizce?
Yatamazlar.

daha 4 gün daha bekletiyor trendyol. Ki ücret iadesi yapacaklar mı o da kesin değil.
Orası kesin canım.

Yatarlarsa THH başvurursunuz. O para alınır mutlaka ama gün gittikçe değeri kayboluyor. Enflasyon ve dolar ortada.
Aynen öyle. Ufacık bir meseleyi bu kadar büyütmelerini anlamıyorum. Amazon olsa şimdiye 10 kere ücret iadesi yapmış, hediye çeki tanımlamıştı.
Öyle zaten. Öteleyebildikleri kadar öteliyorlar. Teslimat durumunda 20 gün sıkışmamış kargo kayıp sayılmıyor satıcı panelinde, talep oluşturulamıyor.

Yatamazlar.

Orası kesin canım.
Çok ilginç. Yazık yani diyecek hiçbir şey yok.
İnşallah parayı geri verirler.

Kıymetli yorumlarnız için ikinize de çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı