Geçmiş olsun. Paranızı alabildiniz mi?Benim kargoyu kendi şirketi trendyolexpress kaybetmişti. Çok trajikomik bir durum bence.
Geçmiş olsun. Paranızı alabildiniz mi?Benim kargoyu kendi şirketi trendyolexpress kaybetmişti. Çok trajikomik bir durum bence.
Geçmiş olsun. Paranızı alabildiniz mi?
Bilgi için teşekkürler. Satıcı trendyoldu di mi? Benim satıcı trendyol olmadığı için bana yenisini göndermezler herhalde9-10 gün sonra yenisini gönderdiler.
Bilgi için teşekkürler. Satıcı Trendyol'du değil mi? Benim satıcı Trendyol olmadığı için bana yenisini göndermezler herhalde.
Ben Trendyol'da talep açtım, kargo şirketi, Trendyol'un sorusuna 6 iş gününde cevap bile vermediBulamazlar ise gönderirler. Zararı kargo firması karşılar.
Ben Trendyol'da talep açtım, kargo şirketi, Trendyol'un sorusuna 6 iş gününde cevap bile vermedi12 gündür çözüm bekliyorum, hiçbir şekilde yardımcı olmuyor kimse. Ücret iadesi için hala daha 4 gün daha bekletiyor Trendyol. Ki ücret iadesi yapacaklar mı o da kesin değil.
@Nizel G kaybolan ürün "belki bulunur" bahanesiyle ücret iadesi yapmama yolunu seçiyor mu bunlar? Paramın üstüne yatarlar mı sizce?
Öyle zaten. Öteleyebildikleri kadar öteliyorlar. Teslimat durumunda 20 gün sıkışmamış kargo kayıp sayılmıyor satıcı panelinde, talep oluşturulamıyor.@aerosimit Kaybolan ürün "belki bulunur" bahanesiyle ücret iadesi yapmama yolunu seçiyor mu bunlar?
Yatamazlar.Paramın üstüne yatarlar mı sizce?
Orası kesin canım.daha 4 gün daha bekletiyor trendyol. Ki ücret iadesi yapacaklar mı o da kesin değil.
Aynen öyle. Ufacık bir meseleyi bu kadar büyütmelerini anlamıyorum. Amazon olsa şimdiye 10 kere ücret iadesi yapmış, hediye çeki tanımlamıştı.Yatarlarsa THH başvurursunuz. O para alınır mutlaka ama gün gittikçe değeri kayboluyor. Enflasyon ve dolar ortada.
Çok ilginç. Yazık yani diyecek hiçbir şey yok.Öyle zaten. Öteleyebildikleri kadar öteliyorlar. Teslimat durumunda 20 gün sıkışmamış kargo kayıp sayılmıyor satıcı panelinde, talep oluşturulamıyor.
Yatamazlar.
Orası kesin canım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.