Trendyol'dan sistem alınır mı?

tlhdnmz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi Trendyol'da GameGaraj'ın satış sayfasında sistem gördüm. Sitesine göre daha iyi taksit imkanı sunuyor. Ama Trendyol'daki sistemler sitesinde bulunmuyor bu yüzden biraz işkillendim. Güvenilir midir alınır mı?
Sistem bu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi sosyaller.

Şahsen ben hiçbir e-ticaret sitesinden sistem almam onun yerine vatan, mediamart, İtopya gibi yerlere bizzat gidip alma taraftarıyım tabii ki attığın sistem çok iyi özelliklere sahip ama bu kadar yüksek paralara çıkacaksan risk almamanı tavsiye etmem çünkü sistemde bir sorun olduğunda seninle ilgilenen olmuyorlar tabii ki karar senin ama benim görüşüm bu yönde.

POWER 7A - OEM PAKETLER | Game Garaj
Bence bu sistem daha iyi olur sizin için, Trendyolda iade süreci falan değişebilir. Ancak resmi Game Garaj hesabı trendyoldakide alabilirsiniz gene. İlk sistem benim tavsiyem.

hocam bende şimdiye kadar hep dediğiniz gibi hizmet sunan yerlerden aldım ama taksit durumu sistemi yükseltsem mi diye düşündürmüştü o yüzden sordum. Tekrardan teşekkür ediyorum.
Fazla pahalı Rampage ürünler için, değmez.
hocam sistemden çok güvenilir mi güvenilmez mi olayı mevzu ama haklısınız zaten.

POWER 7A - OEM PAKETLER | Game Garaj
Bence bu sistem daha iyi olur sizin için, Trendyolda iade süreci falan değişebilir. Ancak resmi Game Garaj hesabı trendyoldakide alabilirsiniz gene. İlk sistem benim tavsiyem.
keşke sitesinde de peşin fiyatına taksit imkanı sunsalar. taksitsiz maalesef bu rakamlara çıkabilmem mümkün değil.

O zaman Trendyoldaki sistem sizin için iyi olur. Öyle abidik gubidik bir marka değil. Game Garaj baya iyi bir sistem olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…