Trendyol satıyorsa orijinaldir, resmi bir marka neden çakma ürün satsın?
Bence seçiminize göre puma daha güzel.
Trendyol'dakinin orijinal olmama ihtimali neredeyse yok. Satıcısı direkt Trendyol'un kendisi olmasa şüphelenirdim ancak satıcısı Trendyol olduğu için güvenebilirsin bence.
Yorumlara bakmamıştım söyledikten sonra baktım. Eğer bütçenizi 200 250 lira daha arttırabilirseniz Amazon'dan 1490 liraya alabilirsiniz. En azından iade, değişim konusunda sıkıntı çıkartmayacaklardır.Bende Trendyol sattığı için orijinal diye düşündüm. Puma konusunda ise kırmızı değil de siyah modeli olsa daha iyi olurdu ama kırmızı modeli baz alırsak Adidas.
Birkaç yorumdan şüphelendim genel olarak yorumlar iyi olduğu için orijinal diye düşündüm teşekkürler.
Bu arada sizce hangisi daha kalitelidir pumamı adidasmı bir de bu fiyata daha iyisi var mıdır?
Yorumlara bakmamıştım söyledikten sonra baktım. Eğer bütçenizi 200 250 lira daha arttırabilirseniz Amazon'dan 1490 liraya alabilirsiniz. En azından iade, değişim konusunda sıkıntı çıkartmayacaklardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.