Trident A25 şarj çabuk bitiyor

oguzhan.123

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu ilk aldığımda şarjı 3 saatte doldu sonra 1.5 saatte dolmaya başladı ama garip bir şekilde telefonda şarkı dinlerken bile çok hızlı şarjım bitiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Telefon kaç senelik? Ayrıca çok oyun oynuyor musun? Günde normalde pil sağlam iken kaç kere şarj etme ihtiyacı duyuyordun? Yani pilin dolum döngüsünü yavaş yavaş dolduruyor gibi. Kendi sonuna doğru gidiyor

Bunun yanında arka planda çalışan diğer programlar (Facebook Messenger gibi) bazen hatrı sayılır şarj yiyorlar. Ayarlarda Pil menüsünde hangi program ne kadar şarj yemiş bilgisi olması gerek. Orayı da bir kontrol eder misin anormal bir şeyler var mı diye?

Telefonu daha yeni aldım markası Trident A25 günde şarj etme ihtiyacı duymuyorum fullersem ve diğer günde akşama kadar götürüyor ama azıcık şarkı bile açsam çok hızlı şarjım bitiyor arkada herhangi bir şey açık değil.

Bence güç tüketimi yönetimi ile alakalı. İşlemcisiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Müzik dinlemek için kullandığın program da belki diğer programlara nazaran daha çok güç tüketiyor olabilir. Ayrıca internetten dinliyorsan data alışverişi de yer pili.

İnternetten dinledik arakdaşımla 2 mizde arkadaşımın red misinde şarj 94ken bende 88 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…