4 492458 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 795 Makaleler 3 Çözümler 8 9 Mayıs 2023 #11 Amadeus Magnus dedi: https://store.steampowered.com/app/1436700/Trine_5_A_Clockwork_Conspiracy/ Sistemi düşük olan kardeşlerim için pek müjde olmayacak ama "5. oyun nerede kaldı?" diyenleri fazlasıyla mutlu edecektir. Genişletmek için tıkla... Oo güzel 2D türünün bence en underrated serisidir trine. Gerçekten hak ettiği değeri alamamış bir oyun ilk 2 oyun efsaneydi 231782 dedi: Türkçe dil desteği oyunun önceki oyunlarında var mıydı bilmiyorum fakat bu 5.oyunda Türkçe bulunuyor 15 dil varmış toplam Türkçe de var neyse ki Genişletmek için tıkla... Evet ilk 2 oyun türkçe destekliyordu 3 ü tam hatırlayamadım.
Amadeus Magnus dedi: https://store.steampowered.com/app/1436700/Trine_5_A_Clockwork_Conspiracy/ Sistemi düşük olan kardeşlerim için pek müjde olmayacak ama "5. oyun nerede kaldı?" diyenleri fazlasıyla mutlu edecektir. Genişletmek için tıkla... Oo güzel 2D türünün bence en underrated serisidir trine. Gerçekten hak ettiği değeri alamamış bir oyun ilk 2 oyun efsaneydi 231782 dedi: Türkçe dil desteği oyunun önceki oyunlarında var mıydı bilmiyorum fakat bu 5.oyunda Türkçe bulunuyor 15 dil varmış toplam Türkçe de var neyse ki Genişletmek için tıkla... Evet ilk 2 oyun türkçe destekliyordu 3 ü tam hatırlayamadım.
Amadeus Magnus Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 301 Yer İzmir 9 Mayıs 2023 #12 Inarius dedi: Trine 3 onerir misiniz? Diğer oyunlarin hepsini aldim trine 3U gömmüşler almadim. Eger zevkliyse fiyati genelde ucuz oluyordu indirimde alirim. Genişletmek için tıkla... Öneririm dostum, biz eşimle bitirdik. 4'ü de övmüşlerdi, aksine, onu yabancılamıştık. 3'ü izometrik olması nedeniyle gömmüşlerdi genelde, hem alışıyorsunuz hem şimdi izometrik her yerde, saçmalıktı yani.
Inarius dedi: Trine 3 onerir misiniz? Diğer oyunlarin hepsini aldim trine 3U gömmüşler almadim. Eger zevkliyse fiyati genelde ucuz oluyordu indirimde alirim. Genişletmek için tıkla... Öneririm dostum, biz eşimle bitirdik. 4'ü de övmüşlerdi, aksine, onu yabancılamıştık. 3'ü izometrik olması nedeniyle gömmüşlerdi genelde, hem alışıyorsunuz hem şimdi izometrik her yerde, saçmalıktı yani.