Trojan için hangi antivirüs kullanılmalı?

Norton virüs temizleme aracı genellikle benim ilk çaldığım kapı olur. Ben yine de Kaspersky-Norton-Malwarebytes virüs temizleme aracı kombosu yapmanızı tercih ederim. Kaspersky için emin olmamakla beraber saydığım virüs temizleme araçları ücretsiz. Geçmiş olsun hocam.

Kaspersky İSO dosyası var bıos dan başlat. v eri tabanını güncelledikten sonra tarama yap ama biraz uzun ssürüyor malesef. Bu şekilde BİOS virüslerine kadar tespit edebilirsin.

Tarama için Kaspersky önermem zararlıyı bulur çoğunlukla da kaldırır ama bende kaldıramamıştı. Konuda başka arkadaşın da zararlı tespitini yapamamış. Zaten anti virüsler genel olarak koruma sağlar tespit ettiği zararlıyı ise dediğim gibi bazen kaldıramayabilir önerim Malwarebytes.

2 tane trojan buldu. Teşekkürler!

Ne kullandın.

Tarama için Kaspersky önermem zararlıyı bulur çoğunlukla da kaldırır ama bende kaldıramamıştı. Konuda başka arkadaşın da zararlı tespitini yapamamış. Zaten anti virüsler genel olarak koruma sağlar tespit ettiği zararlıyı ise dediğim gibi bazen kaldıramayabilir önerim Malwarebytes.
Bencede.

Sıfırdan bir kurulum yap hiçbir antivrus programı vb. kullanma Defender'i de kaldır.
Yıllarca virüs yemesin ben 2 senede bir güncellemek için format atan biriyim. Araştır düşün karar ver sistemini kur kolay gelsin.

Not: Antivrus programları işlemci RAM ve kasmalar ve yavaşlamalar kacınılmazdır.
Bilgisayarın perfomasın yarısını ya da fazalasını antivrüs işlevi işgal eder.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı